ApoLine® Üveg körömreszelő paletta, 24 db-os, Swarovski-kövekkel

70 857 Ft

Üveg körömreszelők 2 különböző (durvább, és finomabb) reszelőfelülettel. 24 db-os kiszerelésben, igényes plexi kínáló palettában.

Leírás

ApoLine® Üveg körömreszelő paletta, 24 db-os, Swarovski-kövekkel

Megbízható német minőség egyenesen Solingenből!

Kifejezetten esztétikus kivitel, minden expediáló bútorzaton jól mutat. Minden termék vonalkóddal azonosítható, mely a gyári csomagolásról leolvasható. Egyedi Swaroski kővel díszített reszelők egyaránt találhatók a palettában, mellyel kifejezetten egyedivé teheti gyógyszertárát vagy üzletét!

Az ApoLine® körömreszelő edzett üvegből készült, mely 14 cm-es és 9 cm-es méretben található a palettában. Hosszával a tökéletes körömreszelést teszi lehetővé. Kellőképpen erős és a legfinomabb körömápolási eszközök egyike. Az eredeti üvegreszelő szabadalommal védett.  Gyengéden formál és simítja a körmöt.  Műkörmök és festett körmök ápolásához egyaránt ideális.  Megakadályozza a körmök szilánkosodását. Fém allergiások egyaránt használhatják. Az üveg körömreszelő nagyon higiénikus mivel tisztítása gyors és egyszerű, folyó vízzel lemosható, akár  sterilizálható is. (150°C- 180°C)

Tartalom:

  • 6 x ApoLine® üvegszál, lila, 14 cm
  • 6 x ApoLine® üvegszál narancssárga, 14 cm
  • 3 x ApoLine® üvegszál, áttetsző 5 SWAROWSKI kővel, 14 cm
  • 3 x ApoLine® üvegszál, áttetsző 13 SWAROWSKI kővel, 14 cm
  • 6 x ApoLine® üvegszál, lila, 9 cm

Egyéb információk: