Infomatikai fejlesztések

 

Cégünk informatikai rendszerek fejlesztését és távfelügyeletét végzi. Patikák egyedi honlapjának elkészítése, meglévő honlapok modernizációja, folyamat-automatizálás kis-, és nagyvállalati elvárásokhoz igazodó szoftveres megoldások.

A mai modern világban elengedhetetlen az, hogy egy patikának legyen egy modern mobil platformokon is kényelmesen használható weboldala, vagy akár webshopja. Fontos, hogy egy könnyen, akár a személyzet által is menedzselhető keretrendszert kapjon a gyógyszertár, ahol minden információt meg tud változtatni igény esetén. Nem jelent többé problémát az, hogy tájékozódhassanak a betegek az esetleges nyitvatartási idők változásáról, vagy aktuális akciókról. 

 

Stretégia

Találkozott már olyan bloggal, ahol több éves a legutolsó bejegyzés?

Látott már olyan Facebook oldalt, aminek csupán néhány rajongója van és már rég elavult információkat tartalmaz?

Került már kapcsolatba olyan vállalkozással, ahol a weben található információk nem voltak helyesek?

 

Vállalkozásunk közel 7 éves működése során számos olyan egészségügyi szolgáltatónak épített fel online stratégiát, amik a későbbiekben komoly növekedést értek el. Együtt egy komplex stratégiát dolgozunk ki, amely segít a modern eszközök megfelelő használatával (blog, honlap, közösségi média) a saját patikájának forgalmának és ismertségének növelésében.

 

Megvalósítás

Az együtt kidolgozott stratégiát segítünk megvalósítani, a hétköznapi rutinba beékelni az ezzel kapcsolatos feladatokat. Kiképezzük és felkészítjük a kollégáit is, hogy Önnek mint vezetőnek csak ellenőriznie kelljen aa megvílósítást. 

 

Kollégáink az innováció és a modernizálás mellett tették le a voksukat. Önnek csak át kell adnia nekünk a megfelelő információkat és mi segítünk megtervezni és megvalósítani vállalatának digitalizációs stratégiáját.