HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, a Magyar Posta általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra.

A házhoz szállítás díja: 2 750 Ft

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek tájékozódj a Magyar Posta Zrt-nél, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat. Rajtunk kívül álló okok miatt egyes esetekben a szállítás akár 10 nap is lehet.

EGYSZERŰ FIZETÉS UTÁNVÉTTEL

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Internetes PayPal fizetés (vagy American Express kártyával fizetés)

Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelés leadása után átirányítunk a Paypal.com internetes bejelentkező oldalára. Ha már van Paypal számlád, akkor onnan tudod átutalni rendelésed ellenértékét a Proda Magyarország Paypal számlájára. Ha még nincs PayPal azonosítód, akkor először regisztrálj a PayPal oldalán és csak után add le rendelésed, mert a regisztráció hosszabb folyamat lesz. (American Express kártyával is a Paypal “bejelentkező” oldalán tudsz fizetni.) További információ a Paypal oldalán olvasható.