HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatja, a GLS általi házhoz szállítással. A csomagot kérheti a munkahelyére, vagy a lakására.

A házhoz szállítás általános díja 2 750 Ft, de termékenként és mennyiségenként változó lehet.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adjon meg, ahol biztosan megtalálja Önt, vagy megbízottját a futárunk. Amennyiben utánvétes fizetést választ, akkor arról is gondoskodjon, ha nem Ön, hanem egy megbízottja várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérjük tájékozódjon a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.-nél, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat. Rajtunk kívül álló okok miatt egyes esetekben a szállítás akár 10 nap is lehet.

EGYSZERŰ FIZETÉS UTÁNVÉTTEL

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésének ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheti. Ekkor egy olyan elismervényt kap majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Internetes PayPal fizetés (vagy American Express kártyával fizetés)

Amennyiben ezt az opciót választja, a rendelés leadása után átirányítjuk a Paypal.com internetes bejelentkező oldalára. Ha már van Paypal számlája, akkor onnan tudja átutalni rendelésed ellenértékét a Proda Magyarország Paypal számlájára. Ha még nincs PayPal azonosítja, akkor először regisztráljon a PayPal oldalán és csak után adja le rendelését, mert a regisztráció hosszabb folyamat lesz. (American Express kártyával is a Paypal “bejelentkező” oldalán tud fizetni.) További információ a Paypal oldalán olvasható.

Kártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.”