Külső és belső auditok szervezése

 

A patikák működésében nem csupán az árukészlet és az akciók jelentenek meghatározó feladatot, de az alkalmazottak képzése és monitorozása is elengedhetetlen a megfelelő vezetőségi visszajelzések érdekében. Cégünk felkérés esetén próbavásárlást illetve egyéb belső áttekintő feladatokat is elvégez, hogy javítsa az adott gyógyszertár működését így növelje annak költséghatékonyságát.

Gyógyszertári belső audit

Cégünk több mint 100 gyógyszertárban járt már, az itt tapasztalt pozitívumokat megosztjuk Önnel. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a GYEMSZI-vel és több tiszti-főgyógyszerésszel egyaránt. Segíthetünk abban, hogy az esetleges hiányosságokat egy ellenőrzés előtt pótolja, korrigálja.

Gyógyszertári külső audit

Igény esetén többszöri, szakmabeliek által próbavásárlással vizsgáljuk a gyógyszertár kiszolgáló személyzetét. Jelentést készítünk a gyógyszertári dolgozók hozzáállásáról és szakmai felkészültségéről. Ezzel az információval és az esetleges hibák kiküszöbölésével hosszútávon a forgalom jelentősen növelhető.

Kérdéssel, időpont egyeztetéssel kérjük jelentkezzen az Elérhetőségek menüpontban  megadott telefonszámon, vagy e-mail címen!