Gyógyszertári munkaerő biztosítása

Aktív gyógyszerészi munkaerő biztosítása gyógyszertárak számára. Rugalmasan alkalmazkodva a helyi igényekhez precíz munkával biztosítjuk a gyógyszertár zavartalan működését. Legyen szó expediálásról, rendelésről, kábítószer kezelésről vagy laboratóriumi magisztrális gyógyszerkészítésről, ránk számíthat!

More

Minőségbiztosítási feladatok ellátása

Gyógyszerészek biztosítása minőségbiztosítási feladatokra. Cégünk immár több éve biztosít stabil alkalmazotti hátteret gyógyszer nagykereskedők és gyógyszergyártók számára. Legyen szó akár alkalmi (néhány napos) munkáról vagy folyamatos telephely vezetési, illetve áru felszabadítási feladatokról.

More

Külső, illetve belső audit

Cégünk több mint 100 gyógyszertárban járt már, az itt tapasztalt pozitívumokat megosztjuk Önnel. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a GYEMSZI-vel és több tisztifőgyógyszerésszel. Segíthetünk abban, hogy az esetleges hiányosságokat egy ellenőrzés előtt pótolja, korrigálja.

More

Kereskedelem

Cégünk létrejöttének egyik fő oka a Németországban már évek óta használt labor és officinai eszközök, gépek Magyarországra történő behozatala és értékesítése. Ezek az eszközök modernizálják, és ezáltal emelik az alap betegellátás színvonalát. A patikák számára többletbevételt és maximális hatékonyságot biztosítanak.
Egyéb OTC és étrendkiegészítő termékek magyarországi forgalmazása és disztribúciója.

More

Support és ügyfélszolgálat

A forgalmazott gépeknek és eszközöknek az országos szervizét cégünk saját alkalmazotti gárdával végzi. Ezen eszközök értékesítése mellett a pontosság és megbízhatóság jegyében cégünk saját ügyfélszolgálatot tart fenn a esetlegesen felmerülő problémák megoldására.

More

Informatikai fejlesztések

Informatikai rendszerek fenntartása és távszervize. Patikák egyedi honlapjának elkészítése, meglévő honlapok modernizációja.

More