EGY FÁRADHATATLAN TÁRS A GYÓGYSZERTÁRBAN AKIRE MINDIG SZÁMÍTHAT

Innovatív megoldások a minőség és a maximális biztonság érdekében egyenesen Németországból

Miért válassza a robot technológiát?

Világszerte elterjedt technológia, a legmodernebb megoldás, mellyel felszerelheti és modernizálhatja patikáját.

Az APOSTORE automatizált komissiózó technológiát használva helyzeti előnybe kerülhet a konkurens patikákkal szemben. Időt, energiát és így pénzt takaríthat meg minden nap patikája számára!

Mi garantáljuk hogy gyógyszertára népszerűbbé válik ennek a beruházásnak köszönhetően. Fontos, hogy a betegek ellátása közben akár gyógyszerészi gondozásukra vagy egyéb termék ajánlására is kellő idő jut. Ez a felszabaduló idő és "energia" rövid időn belül automatikusan marketingként kezd működni. 

Végezze a robotmunkát egy robot az ön patikájában!

10 érv az APOSTORE komissiózó géppel automatizált patika mellett:

  1, Az áruátvétel folyamata teljesen vagy részben automatizálható

  2, Az officínában az expediálás során a recept beütését követően akár 10 másodperc alatt a tárához jut a gyógyszer.

  3, A gyógyszertárban a betegeknek sosem kell egyedül maradniuk.

  4, A gyógyszertári dolgozók időbeosztása átszervezhetővé, illetve optimalizálhatóvá válik, mivel a raktár és tára között eltöltött idő hasznosan a betegre fordítható.

  5, Nemcsak a gyógyszerek kiadásánál, de már a bevételezésüknél is vonalkód leolvasás történik, mely által nő a gyógyszer kiadásának biztonsága.

  6, Az E-vény bevezetésével az APOSTORE automaták tökéletes összhangban tudják a beteg kiszolgált gyorsítani és a gyógyszerkiadás ténylegesen QR-kód alapúvá válik.

  7, Raktározási szempontból helytakarékos és optimális patikai kialakítást tesz lehetővé.

  8, Az APOSTORE komissiózó automaták 400V-os technológiát használnak, mely ipari minőséget fémjelez.

  9, Nincs a piacon még egy olyan komissiózó automata, mely 40cm mély polcokkal lenne kapható.

  10, Nincs olyan patikai épület, vagy raktár, ahová ne tudnánk egy APOSTORE komissiózó automatát betervezni és installálni, mivel a gépek fix méretei is szabadon variálhatóak és módosíthatóak.

További átgondolásra érdemes tények az automatizálással kapcsolatban:

Az APOSTORE komissiózó automaták teljesen automatizált gyógyszerexpediálási eljárást biztosítanak, készletforgási idő optimalizálódik, értékteremtő folyamatok időben átcsoportosíthatóak, modern patika.

Biztonság: Kiadási hibák minimalizálása, bevételezési hibák megszűnése, automatikus készletmonitorozás, kényelmes és biztonságos tárolás, mely a magyarországi ellenőrző szerveket is azonnal meggyőzi.

Költségcsökkentés: Rövid megtérülési idő, bevétel maximalizálása, vevői elégedettség növelése.


Termékek

APOSTORE CUBE+

Akár 36 cm-enkénti lépcsőkben is lehet a gép méretét növelni. A világon egyedülálló módon a legvariálhatóbb komissiózó automata. A variabilitás egyik legjobb ismérve, hogy akár későbbi forgalom növekedés esetén is a komissiózó automata tovább bővíthető nem csak hossz irányban de akár magasság tekintetében is anélkül, hogy egy teljesen komplett új készüléket kellene vásárolnia. Ilyen utólagos módosítási lehetőséget egyetlen más gyártó sem képes biztosítani.

Részletes információk...


APOSTORE A1000

 

Az A1000 és A1000e típusú komissiózó automaták a leggyorsabb árú betöltés és kiadási lehetőséggel. A dupla rolós technológia 76 csomag betöltését teszi lehetővé mindösszesen 2 perc alatt.

Részletes információk...


APOSTORE A2000

Az APOSTORE A2000 komissiózó automata szintén a variálhatóság és a későbbi forgalom növekedés jegyében került megtervezésre. A koncepció elsődlegesen egy nagy forgalmú gyógyszertár esetében is a bővülés lehetőségének figyelembevétele volt. Az A2000-es gép előkészített a 2 robotkar fogadásán kívül minden modern technikára, melyet egy APOSTORE komissiózó automata kaphat.

Részletes információk...


APOSTORE A3000


Az A3000 az APOSTORE termékcsalád zászlóshajója! A legmodernebb modulokkal és technológiával szerelt automata, mely a legnagyobb forgalmú gyógyszertárak klinikai gyógyszertárak ellátására lett optimalizálva és tervezve.

Részletes információk...


Szerviz hátterünk az alábbi szolgáltatásokat foglalja magában

Cégünk az APOSTORE magyarországi hivatalos szervizháttere és forgalmazója, feladatköre magában foglalja az adott patika számára legoptimálisabb modul kiválasztását, üzembe helyezését, a rendszer működtetésének oktatását és a kötelező, időszakos karbantartását. Ezen felül biztosított a folyamatos (24 órás) elérhetőség az eseti javítások ellátása kapcsán.

A szolgáltatást és további információkat pontosan bemutató oldalunkat megtalálja és eléri a www.futurepharmacy.hu oldalra kattintva.