Oktatás, tanácsadás, tréning és coaching

 

Cégünk a piacon tapasztalt igényeknek megfelelően oktatásokat is szervez gyógyszertárak számára. A tréningek fő témái az eladás, a betegközpontú tájékoztatás, illetve az automatizált gyógyszertárak esetén azok az újdonságok, változások, melyeket az alkalmazottaknak be kell építeni eladási technikájukba.

 

A gyógyszertárvezetők és tulajdonosok tanácsadása és coaching-ja a gyógyszertárakkal történt folyamatos kommunikációk során épült be szolgáltatásaink közé. Tapasztalatunk szerint a folyamatos stressz alatt lévő vezetők az alkalmazottakkal történő kommunikációról és a lelkes munkavégzésre irányuló ösztönzésről szóló  oktatást igénylik a leginkább. Sok esetben a vezetőknek többszintű és hosszú időn át tartó tréninget kell biztosítani, hogy lelkiismeretes munkájuk és odaadó vezetői tevékenységük az alkalmazottak és kollégák számára is érezhető legyen.

 

Automatizált gyógyszertárak esetében különös figyelmet kell fordítani készletkezelési tréningek tartására, mely a patika vezetők számára segítséget biztosít a készlet megfelelő szinten tartásában. Ez nélkülözhetetlen a likviditás egészséges körforgásában. Ezen automatizált gyógyszertárak készletkezelése alapjaiban új szemléletet és rendelési szokásokat kíván.

 

Kollégáink az innováció és a modernizálás mellett tették le a voksukat. Önnek csak át kell adnia nekünk a megfelelő információkat és mi segítünk a megfelelő tréninggel, hogy még sikeresebb és eredményesebb lehessen gyógyszertára.