Kereskedelem, import és export

 

Cégünk minőségi megoldásokat és prémium kategóriás termékeket biztosít a magyarországi patikák és gyógyszertárak számára. Termékpalettánkban csak olyan termékek találhatók, melyek megbízhatóságukkal már több külföldi országban is kivívták a vásárlók bizalmát.

Legnagyobb partnereink közöt említhetünk több, a minőségről híres svájci gyártót, németországi forgalmazót és kínai fejlesztő gyártót is.

 

  • A WEPA Apothekenbedarf Gmbh. kizárólagos magyarországi disztribútoraként hazánkban egyre nagyobb népszerűséggel vezetjük be és fogalmazzuk Németország legnagyobb  patika ellátó cégének a termékeit.

 

  • APOSTORE GmbH. kizárólagos magyarországi disztribútoraként hazánkban egyre nagyobb népszerűséggel vezetjük be és fogalmazzuk Németország egyik legelterjedtebb komissiózó automatáját. Cégünk feladata az értékesítésen felül a letelepített gépek szervizelése és karbantartása is.

 

  • A QUESSER Pharma kizárólagos magyarországi disztribútoraként hazánkban ismételten bevezetésre kerül a Doppelherz vitamincsalád, mely már világ szinten ismert és elismert.

 

  • A Microlife AG Swiss Corporation a svájci cég, aki a lázmérőkre, vérnyomásmérőkre és egyéb orvosi méréstechnikai eszközökre specializálódott.

 

  • A KaWeCo GmbH, ditzingeni gyártó által gyártott baba mama termékek és egyéb kiegészítőkkel szeretnénk az édesanyáknak és az elkövetkezendő nemzedéknek segíteni abban, hogy megfelelő anyatejes táplálásban lehessen részük.

 

  • A Mikrolab Trading Kft. hasonló képen mint a Pharmacy Technology Kft. sajátos célja ként tűzte ki, hogy a legjobb minőségű termékeket fogja forgalmazni Magyarországon. A baba mama termékek tekintetében került együttműködésre sor, melynek köszönhetően az Észak-kelet Magyarországi régió termék elosztójává és területi képviseletévé válhatott cégünk.

 

Kérdéssel, időpont egyeztetéssel kérjük jelentkezzen az Elérhetőségek menüpontban  megadott telefonszámon, vagy e-mail címen!