Eszközbérlés

 

Cégünk számára a babák egészsége elsődleges. Ezért érezzük hivatásunknak azt, hogy a kismamák számára megbízható minőségű és csúcstechnológiájú termékeket közvetítsünk.

 

Az általunk forgalmazott termékcsaládok:

 

MAMIVAC® termékek:

A német MAMIVAC® termékcsaládot kizárólagos magyarországi forgalmazóként importáljuk és értékesítjük hazánkban. A gyártó 1979 óta folyamatosan fejleszti és tökéletesíti termékeit, hogy a felhasználók minden igényét képesek legyenek kielégíteni. Termékpalettájukban megtalálhatóak otthoni és klinikai használatra szánt mellszívógépek és ezek kiegészítői, svéd típusú, csőrös itatópoharak, és a kismamák számára a szoptatás által előidézett kellemetlenségek kezelésével kapcsolatos segédeszközök.

ARDO® termékek:

Az  ARDO® termékcsaládot mint területi képviselet forgalmazzuk és biztosítjuk a telephelyünk vonzáskörzetében élő édesanyák, kórházak és viszonteladók számára. A svájci Ardo Medical AG cég 1995-ben alakult, családi vállalkozásként kezdett el működni. Az ARDO® termékei az orvostechnikai eszközökhöz hasonlóan a legszigorúbb szabványoknak megfelelően kerültek kifejlesztésre.  A szoptatást segítő termékeit a WHO és az Unicef is ajánlja. Svájci tervezésű és gyártású termékek, melyeket a magas minőség és hosszú élettartam jellemez.

HORIGEN® termékek:

A HORIGEN® mellszívókat Kína legnagyobb fejlesztési kapacitással rendelkező gyártója, a Shantou Xinghe Electrical Apparatuses fejleszti. Összesen 40 fejlesztőmérnök szorgoskodik a siker érdekében. Dinamikus fejlődésüket jól tükrözi a jelenleg 42 bejegyzett szabadalmuk. Mellszívókészülékeik praktikusak, a könnyű kezelhetőség és az egyéni szabályozhatóság jellemzi őket. Egyedülálló szabadalom! A Horigen mellszívók legnagyobb erőssége a szilikon szívótölcsér, mely flexibilitása miatt hozzáidomul a mellbimbó méretéhez, így kiküszöbölve a méreteltérésekből adódó sérüléseket. Szemben a szilikon szívótölcsérrel, a kemény szívótölcsérek méretét körültekintően kell megválasztani, mert a szükségesnél kisebb méret felsebesíti a mellbimbót, a nagyobb méretű azonban megnyújtja a kivezető csatornákat, mely az anyatej ürülését csökkenti hosszú távon.