Doppelherz Kalcium + D3 Osteo 1000 Pezsgőtabletta

1 400 Ft

Étrend-kiegészítő pezsgőtabletta: 15 db

Laktózmentes

Gluténmentes

Vegán

  • 1000 mg kalciummal és 5 μg D-vitaminnal a csontok normál állapotának megőrzéséhez
  • Jól oldódó pezsgőtabletta finom citromos ízzel

Leírás

Termékinformációk:

Pezsgőtabletta kalciummal és D-vitaminnal

A vitaminok és ásványi anyagok optimális ellátása egy nagyon fontos előfeltétele a jó közérzetnek és testünk teljesítőképességének.

A kalcium egy létfontosságú ásványi anyag, amire a testünknek szüksége van, hogy számos benne lezajló folyamatot működésbe hozzon és fenntartson. A kalcium egy lényeges részét képezi a csontoknak és a fogaknak, továbbá közrejátszik a csontok normál állapotának megőrzésében, a szabályos izomműködésben, az idegsejtek közötti ingerületátvitelben és a normál véralvadásban.

 

Mivel a bennünk lévő kalciumot a testünk nem tudja önállóan előállítani, sőt ezzel egyidejűleg még rendszeresen távozik is a szervezetből, ezért rendszerint elegendő mennyiséget kell belőle magunkhoz vennünk a táplálékunkon keresztül.

 

Fontos: A D-vitamin, „ a kalciumbeépítő segéd” hozzájárul a kalcium feldolgozásához és támogatja a csontok normál állapotának megőrzését.

 

A Doppelherz Kalcium + D3 Osteo 1000 pezsgőtablettával történő étrendkiegészítés javasolt kiegyensúlyozatlan táplálkozás vagy megnövekedett tápanyagszükséglet esetén, például:

  • terhesség és szoptatás esetén
  • fizikai megerőltetés esetében (pl. sport)

 

Fogyasztási javaslat és összetevők:

Fogyasztási javaslat:

Oldjon fel egy tablettát naponta egy pohár vízben (200 ml) és fogyassza el.

Megjegyzés:

Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa a gyermekektől elzárva.

Nem alkalmas gyermekek és serdülők számára. Száraz és legfeljebb 25 ° C-on tárolandó.

Összetevők:

Citromsav és almasav, kalcium-karbonát, savasságot szabályozó nátrium-hidrogén-karbonát, keményítő, trikalcium-foszfát szerek, édesítőszerek nátrium-ciklamát és a nátrium-szacharin, íz, riboflavin-5′-foszfát színanyag, kolekalciferol

 

Összetétel:
Összetevők
per Pezsgőtabletta
% NRV*
Kalcium
1000 mg
125 %
D-vitamin
5 µg
100 %
* Tápanyag referenciaértékek az Európai Uniós 1169/2011-es rendeletnek megfelelően