Doppelherz aktív Glükozamin 700 EXTRA

2 356 Ft

+ Kondroitin + C-vitamin

Étrend-kiegészítő kapszula: 30 db

Laktózmentes

Gluténmentes

Klímasemleges

  • 700 mg glükozamin-szulfáttal és 50 mg kondroitin-szulfáttal
  • A C-vitamin hozzájárul a porcok és a csontok normál működéséhez szükséges szabályos kollagénképzéshez
  • A cink, a szelén és a réz támogatják a sejtek védelmét az oxidatív stresszel szemben

 

Leírás

Termékinformációk:

A C-vitamin hozzájárul a porcok normál működéséhez szükséges szabályos kollagénképzéshez

Mozgásszerveink (a porcok, a csontok, a kötőszövetek) minden egyes nap igénybevételnek vannak kitéve. Az egyoldalú igénybevétel, a túlsúly és az öregedés mind súlyosbító tényezők. A mozgékonyság és az életminőség megőrzését támogatja a megfelelő mennyiségű és kíméletes mozgás, valamint az egészséges táplálkozás is, az életkortól függetlenül.

 

A Doppelherz Glükozamin 700 Extra  kapszulái a létfontosságú mikrotápanyagok, a C-vitamin, a réz, a szelén és a cink kombináciját tartalmazzák.

A C-vitamin hozzájárul a szabályos kollagénképzéshez és ezáltal a porcok és a csontok normál funkcionálásához is.

A C és az E-vitamin, valamint a nyomelemek, a cink, a szelén és a réz, hozzájárulnak ahhoz, hogy megvédjék a sejteket az oxidatív stressztől.

A cink támogatja a csontok normál állapotának fenntartását.

A réz hozzájárul a kötőszövetek normál állapotának megőrzéséhez. Kötőszöveteknek nevezzük a testet támasztó és stabilizáló  szöveteket.

A glükozamin egy speciális fehérjeszövet, egy úgynevezett aminocukor.

A kondroitin a glükozaminoglikánok csoportjába tartozik. A glükozamin és a kondroitin állati eredetűek. A glükozamin a garnélarák páncéljának szerkezeti elemét képezi.

A vitaminokat és a nyomelemeket a test nem tudja önállóan előállítani. Létfontosságúak és napi szinten fel kell őket vennünk a táplálékunkból. Kiegyensúlyozatlan táplálkozás és megnövekedett tápanyagszükséglet esetén hiányossá vállhat a tápanyagokkal való ellátottság.

A vitaminok és az ásványi anyagok csupán kis mennyiségben állnak rendelkezésre testünkben, ebből kifolyólag nevezzük őket mikrotápanyagoknak is.

A Doppelherz kapszulái létfontosságú vitaminok és nyomelemek kombinációját tartalmazzák, melyek célzottan támogatják testünk egészségét és a jó közérzetet.

 

Fogyasztási javaslat és összetevők:

Fogyasztási javaslat:

Napi 1 kapszulát étkezés során némi folyadék kíséretében rágás nélkül lenyelni.

Megjegyzés:

Csökkent glükóz intoleranciával rendelkező egyének esetében ajánlott az inzulinszükséglet és a vércukorszint ellenőrzése.

Azok a személyek, akik cumarin-antikoagulánst tartalmazó kezelés alatt állnak, csupán orvosi jóváhagyással használják a terméket. A véralvadás gondos megfigyelése ajánlott.

Az alkotóelemek bármelyikével szembeni ismert allergia esetén elővigyázatossággal járjon el!

Száraz, 25°C-nál nem melegebb helyen tárolandó. Vizsgálati adatok hiányából adódóan terhes nők, szoptatós anyukák, gyerekek és fiatalkorúak számára alkalmazása nem ajánlott.

Összetevők:

Garnélarákból származó glükozamin-szulfát, zselatin (szarvasmarha), kondroitin-szulfát (szarvasmarha), L-aszkorbinsav,  cink-glükonát, DL-alfa-tokoferil-acetát, étkezési zsírsavak magnéziumsói elválasztószerként, szilíciumdioxidelválasztószerként, piridoxin-hidroklorid, vas-oxid és vas-hidroxid színezőanyag, réz-glükonát, nátrium-szelenit

 

Összetétel:

Összetevők Kapszulánkként % NRV*
C-vitamin 50 mg 63 %
E-vitamin 5 mg α-TE 42 %
B6-vitamin 2 mg 143 %
Cink 2,5 mg 25 %
Réz 0,15 mg 15 %
Szelén 30 µg 55 %
Glükozamin-szulfát 700 mg **
Kondroitin-szulfát 50 mg **

*Tápanyag referenciaértékek az Európai Uniós 1169/2011-es rendeletnek megfelelően

**Rendelkezésre nem álló tápanyag referenciaértékek

OGYÉI: 27759-1/2018