Doppelherz Magnézium 400 B-vitaminokkal

1 600 Ft

 B1 + B6 + B12 + Folsav
 400 mg magnézium az izmok és az idegrendszer normális működéséhez
 A B1-vitamin hozzájárul a normális szívműködéshez
 A magnézium, a B6-vitamin és a B12 támogatja a normális energia-anyagcserét

Leírás

A magnézium támogatja a normális izomfunkciót és az energiacserét

A mindennapi élet és a fizikai stressz, a munka vagy a sport által okozott kihívások energiát, izomerőt és idegeket igényelnek. A vitaminok és ásványi anyagok optimális ellátása fontos előfeltétele a testünk jólétének és teljesítményének.

Magnézium 400 mg – edzés közben

A magnézium egy létfontosságú ásványi anyag, amely nélkülözhetetlen szerepet tölt be az élettani folyamatokban. Ezen kívül a tárolása csak korlátozott mennyiségben lehetséges a szervezetben. Teljes kiörlésű gabonafélék, hüvelyesek, sok zöldség és máj, baromfi és hal kifejezetten jó magnézium-szállító.

A magnézium hozzájárul a normális energiacseréhez, valamit hozzájárul az idegrendszer és az izom normális működéséhez.

Emellett a B1-vitamin hozzájárul a normális szívműködéshez, és a B6 és B12 vitaminokhoz hasonlóan szerepet játszik az idegrendszer normális működésében.

A B6 és B12 vitaminok hozzájárulnak a vörös vérsejtek normális képződéséhez, amelyek az oxigént szállítják a vérben. Emellett hozzájárulnak az immunrendszer normális működéséhez, ami különösen szükséges a fizikai aktivitás során. A folsav szerepet játszik a normális sejtosztódásban és a vérképződésben. B6 és B12 vitaminokkal együtt hozzájárul a normál homocisztein anyagcseréhez.

 

Fogyasztási ajánlás / összetevők:

Napi adag ( = 1 tabletta)

Tartalmazott anyag Mennyiség
 magnézium  400 mg
 folsav  600 μg
 B1- vitamin  4,2 mg
 B6- vitamin  5 mg
 B12- vitamin  5 μg

Ajánlott adagolás:

1 tabletta naponta, bő folyadékkal!

A rendszeres testmozgás mellett, (pl. Munka és sport) fokozottan szükség van a magnéziumra. Ennek egyik oka az, hogy a magnézium a testsejtek energia-anyagcseréjében és az izomsejtek funkciójában szerepet játszik. Ha kiegyensúlyozatlan ajánlott 1 tablettával kiegészíteni naponta. Ha csak kiegyensúlyozatlan vagy alacsony magnéziumtartalmú étrend van, ajánlott 1/2 tablettát bevenni.

Figyelmeztetés:

A megadott napi javasolt mennyiséget nem szabad túllépni! A étrendkiegészítők nem pótolják a kiegyensúlyozott és változatos étkezést és az egészséges életmódot. Kisgyerekektől elzárva tartandó! Gyermekek 6 év alatt) és fiatalkorúak (12 év alatt) fogyasztása nem ajánlott. Tárolása száraz, 25C°
alatti hőmérsékleten történjen!

Összetétele:

Magnézium-oxid, cellulóz-töltőanyag, karboxi-metil-cellulóz-töltőanyag, szilikonzsírok, hidroxi-propil-metil-cellulóz, pálmaolaj (keményítőszer), talkum-sűrítő, titán-dioxid-festék, zsírsav-fagyálló, sellak, piridoxin-hidroklorid, emulgeáló mono- és digliceridek, tiamin-mononitrát, olívaolaj, emulgeálószer Poliszorbát 80, pteroil-monoglutaminsav, cianokobalamin