Doppelherz aktív Articsóka+olíva olaj+kurkuma

2 424 Ft

Étrend-kiegészítő kapszula: 30 db

Laktózmentes

Gluténmentes

  • 220 mg articsókalevélkivonat
  • 250 mg omega-9 zsírsav olívaolajból
  • 28 mg kurkumagyökérkivonat
Cikkszám: 87900 Kategória: Címke:

Leírás

Termékinformációk:

Természetes kivonatok articsókából és kurkumából

A zsírokban gazdag táplálkozás, az alkoholfogyasztás vagy a mozgás hiánya megterhelheti a máj-epe rendszert. Az egészséges emésztés érdekében fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, ami elegendő tápanyaggal látja el a testünket.

 

A Doppelherz kapszulái articsókából és kurkumából származó természetes kivonatot tartalmaznak, továbbá értékes olívaolajat.

Articsóka – a keserű egészséges

Az articsóka az őszirózsafélék családjába tartozik és túlnyomórészt a Földközi-tenger térségének mérsékelten meleg klímáján termesztik. Az articsókát legfőképpen zöldségként termesztik ehető virágfeje miatt, továbbá kiváltképp az articsókaszív értékes tápanyagaiból adódóan egy közkedvelt csemegének számít. A bioaktív keserűanyag tartalom egy gyógynövényes, kellemesen keserű ízt kölcsönöz az articsókának.

Ezt a zöldségfélét már az ókori Rómában is könnyen emészthető gyógyhatású házi szernek tartották, ami azonban csak a jómódú polgárok számára volt elérhető. Ebből adódóan az articsóka gyakorta szerepelt az étlapon a hírhedt lakomák után.

Az articsókát, akár olajban eltéve vagy frissen felszolgálva, a rendkívüli keserűanyagtartalma miatt többé már nálunk sem lehet nem az egészséges konyha részének tartani. A kalóriaszegény articsóka gyakorta megtalálható a tésztaételekben, a salátákban vagy akár a rizottóban.

 

Fogyasztási javaslat és összetevők:

Fogyasztási javaslat:

Napi egy kapszula elfogyasztása folyadékkal rágás nélkül.

Megjegyzés:

Száraz 25°C-nál nem melegebb helyen tárolandó. Gyerekek és fiatalkorúak számára  nem alkalmas.

Összetevők:

Olívaolaj, articsókalevélkivonat, zselatin (szarvasmarha), kókuszolaj, maltodextrin, glicerines hidratálószer, szorbitos hidratálószer, kurkumagyökérkivonat, étkezési zsírsavak mono-és digliceridjeinek emulgátora, lecitin emulgátor (szója), szójaolaj, vas-oxid és vas-hidroxid színanyag, Brillantkék FCF színanyag

 

Összetétel:
Összetevők
per Kapszula
Articsókalevélkivonat
220 mg
Olívaolaj
343 mg
Kurkumagyökérkivonat
28 mg

 

OGYÉI:31590-1/2018