TOPITEC keverőgépek – A labor ékköve
rendszergazda Kiegészítők 0 komment

A TOPITEC® EXPERT gépek Németországban több díjat nyertek neves technológiai és szakmai versenyeken. 

A Plus X díj, egy németországi innovációs díj, mely a márka minőségét hivatott véleményezni. A 2018-as megmérettetésen több pontban is kiemelésre került a TOPITEC keverőrendszerek legújabb tagja, a TOPITEC® EXPERT. A szakértő gárda több tulajdonsága alapján is az első helyre sorolta a készüléket. A TOPITEC® EXPERT megkapta az “Innovációs”, “Kiváló minőség”, “Könnyű használat” és “Funkcionális” minőségi elismerést egyaránt.

A gyógyszerész kollégák nagy örömére már Magyarországon is elérhető a készülék.

A gyógyszertárak, melyekben a gépek szolgálatot teljesítenek, kiemelt figyelmet fordítanak a precíz munkára. Elsősorban ezért döntöttek a TOPITEC® EXPERT gépek mellett.

Néhány gondolat, hogy miért is szeretik a felhasználók a TOPITEC® EXPERT készüléket? Pár mondatban összefoglalva megpróbáljuk megválaszolni ezt.

  • Az innovációs díjat a burkolat alatt található motor és elektronika vívta ki magának, melyek a laborban található összes feladat ellátását lehetővé teszik. A készülék teljesítménye lehetővé teszi, hogy egész nap dolgozzunk vele. Nincs olyan keverési feladat, melyet ne tudna homogénre keverni a készülék.

 

  • A kiváló minőség jelzőt elsősorban azon újítások miatt kapta, amivel a legprecízebb gyártástechnikát biztosítják a gyógyszerészeknek. Első szembetűnő termék specifitás, az, hogy a tégely minden esetben alátámasztott helyzetben található, így akkor, amikor egy nagyobb mennyiség kerül homogenizálásra (pl. több, mint 1 kg-nyi anyag, akkor sem instabil a rendszer). A tégely soha sem eshet ki a rögzítésből.

 

  • A speciális TOPITEC® tégelyek minden fajtája egy kézzel rögzíthető.  Ezen a készüléken a tégelyek rögzítése valóban csak egy mozdulat.

 

  • A funkcionalitási és könnyen kezelhető cím elnyeréséhez nagyban hozzájárult, hogy az érintőmonitor a legkényelmesebb helyre, szó szerint a “kezünk ügyébe” került elhelyezésre. A funkciók gyorsan és egyszerűen elérhetőek. Egy érintéssel eljutunk a kedvenc készítményeinkhez, vagy indíthatunk egy egyedi keverési folyamatot.

 

  • Az egyedi gyógyszer azonosítás kérdését érintve: a TOPITEC® tégelyrendszer minden egyes tégelye egy egyedi QR-kóddal rendelkezik. A készülék maga képes ezt egy kamera segítségével azonosítani és – amennyiben azt a gyógyszertár szeretné – az informatikai rendszerén keresztül rögzítheti is az adott felírási igazoláshoz és beteghez. 

Legutóbbi értékesítéseink során nagy örömmel láttuk és tapasztaltuk a gépeink iránt mutatott érdeklődést

Pharma Patika – Csepel, Királymajor

 

Pharma Patika – Eleven-Center

 

Pharma Patika – Újpest

Testvérhegyi Patika

Minden további termékspecifikus információ megtalálható a topitec.hu oldalunkon.

Kövessék a legújabb patika modernizálással kapcsolatos híreinket facebookon is és like-olják oldalunkat!

Kedves gyógyszerész kollégák és szakmabeliek! Amennyiben tetszett cikkünk, osszák meg egymás között és ha szeretnének hasonlóan modern technikával dolgozni! Az ország egész területén felkeresünk Önöket egy személyes konzultációra, legyen szó akár a labor vagy a raktár modernizálásról, mi segítünk.