Glükozamin az ízületek egészségéért

Az osteoarthritis egy ízületi betegség, amelyet az ízületi porcok változásai okoznak. Az úgynevezett ízületi kopás gyakori probléma és mozgásszervi rendszerünk leggyakoribb betegségének tartják. Németországban  majdnem minden ötödik ember szenved progresszív ízületi kopástól. Az életkor előrehaladtával az arthrosis valószínűsége nő, és szinte minden 70 év felettinél észrevehető.

Leginkább az ízületek érintettek, amelyek nagy terhelésnek vannak kitéve. Különösen a csípő-, térd- és bokaízületeket érinti , ezért ezek érzékenyebbek a kopásra. Természetesen az ízületben lévő védő porctömeg minden más ízületben, például könyökben, ujjakban vagy vállban is elkophat.

Az arthrosis kockázati tényezői az életkor növekedése, az ízületek túlterhelése a túlsúly miatt , a nehéz fizikai munka, bizonyos sportok vagy az ízületi helytelenség, de akár a genetikai hajlam is közrejátszhat. Weboldalunkon megtudhatja, hogy megelőzheti-e egyáltalán az arthrosist és ha igen, hogyan .

Az érintettek gyakran észre sem veszik az osteoarthritis első tüneteit, mivel a porckopás általában csak lassan és fokozatosan alakul ki. A reggeli merevség az első tünet, később minden mozdulat fáj. Ne hagyja figyelmen kívül az arthrosis tüneteit, mert a kellő időben elkezdett intézkedésekkel megőrizhető, akár javítható a fizikai mobilitás. 

Osteoarthritis: Glükozamin az ízületek számára

Térdízületi arthrosis esetén a korai glükózamin-hidrokloridos kezelés megakadályozhatja a porcdegradáció előrehaladását. Mivel a glükózamin egy aminocukor, amely az ízületi folyadék jelentős megvastagodását és rugalmasságának növekedését okozhatja. A kezdődő porckopást a porc és ízületi folyadék stimuláló hatása pozitívan befolyásolhatja.

Támogassa szervezetét glükozaminnal!

  • mindennapi mozgásnak köszönhetően,
  • vagy a túlsúly,
  • esetleg az idő múlásával vagy a kor előrehaladtával a mozgásszervek támogatása elengedhetetlen.

Korábbi cikkünkben a hajhullásról írtunk, olvassa el ezt is! További különleges immunerősítőkről itt is olvashat!

További Doppelherz termékeinkről információ a www.pharmacy-technology.hu oldalon.

Bármilyen kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot ITT!