Videóval frissült a TOPITEC® oldalunk és termékpalettánk
rendszergazda Egyéb 0 komment

Videóval frissült a TOPITEC® termékbemutató oldalunk és egyéb kiegészítő termékek kerültek feltöltésre, hogy a legmodernebb és legfrissebb megoldásokat mutathassuk be magyarországi partnereink számára!

Sok érdeklődő kérte, hogy mutassunk videót a Topitec® keverőgép rendszerről. A kéréseknek megfelelőn feltöltésre került a gép használatára vonatkozó és azt részletesen bemutató videó. Egyenlőre német nyelven hallgatható a felvétel, de hamarosan magyar nyelvű bemutató is megtekinthető lesz.

A termékspecifikus bemutató oldalt elérheti itt: Topitec® , a videót pedig megtekintheti itt: Videó !

A Topitec® keverőgép rendszert bemutató oldalunkon szintén frissítésre került a géphez megvásárolható tartozékokat bemutató menüpont is. Ezen menüben több érdekes kiegészítő termék is áttekinthető, mely egy patika életében nagy könnyebbséget és gyorsabb feladat megoldást jelent. Ezen kiegészítő termékek jelentik a konkurenciához képest azt a variabilitást, mely a gépet Németországban is piacvezetővé tette és teszi napjainkban is.

Ezen termékek gépkönyveit megtekinthetik az alábbi linkre kattintva: Kiegészítő adapterek Topitec® automatához. Ezen kiegészítő termékeket egy cikksorozat keretein belül szeretnénk külön-külön bemutatni mindenki számára, hogy szélesebb körben ismertségre találjanak.

TOPITEC® Defektura rendszer

A keverést követő megoldás, mely megkönnyíti a készítmények letöltését és kiszerelését

A patikai magisztrális receptkészítés során előforduló munkák közül kiemelkedő hányadot tesz ki a krémek és kenőcsök keverése. Ezzel párhuzamosan ne feledjük el, hogy mi történik – egy mondjuk 1 kg-os – laborálást követően. Külön kell mérni a készítményt, esetenként akár 10 vagy 20 grammos egységekre. A keverést követően ez szintén egy időigényes feladat a szakasszisztensek vagy gyógyszerészek számára.

A TOPITEC® Defektur rendszer lehetővé teszi a magisztrális gyógyszerkészítés során laborálandó mennyiségek gyors és könnyű kiszerelését akár 1000 ml nagyságú mennyiségig. A rendszer ideálisan használható a TOPITEC®Automatic és TOPITEC® Touch keverőgép rendszerekkel együtt. A képen látható tégely a keverőgépek talapzatához illeszkedik, és így a készítményt a TOPITEC® géppel megkevertetve, egyszerűen áthelyezhetjük a letöltő készülékbe anélkül, hogy másik tégelybe, vagy eszközbe kellene áttennünk a készítményt. Miért is előnyös ez? Mert nem kell fölöslegesen edényeket mosogatni, nincs anyagveszteség, és keverést követően kontamináció nélkül szerelhetjük a tubusba vagy tégelybe a készítményt.

A TOPITEC® Defektur rendszer kialakítása lehetővé teszi, hogy bármely standard méretű mérleg a szerkezet alá helyezhető. A készülék továbbá rendelkezik egy speciálisan kialakított letöltő csappal, mely lehetővé teszi, hogy kisebb betöltési nyílással rendelkező csomagoló anyagba is kiszerelhessen könnyedén krémet vagy kenőcsöt.

Kiegészítőként kapható a TOPITEC® Defektur rendszerhez csatlakoztatható speciális tubustöltőcső, mely lehetővé teszi a 7 ml-es mérettől a 35 ml-es tubus méretig a legprecízebb kiszerelést.

Jellemzők:

– Edény rozsdamentes acél / titán-nitrid bevonatú (TiN)
– Töltőcsapja és a tartozéklemezek rozsdamentes acélból készültek
– Keverő szár és záró fedél a TOPITEC tégely rendszeréhez
– Tisztító kefe
– Felhasználói kézikönyv

A termékhez teljes körű garanciális szerviz és alkatrész utánpótlás biztosított.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, nézze meg a fent bemutatott terméket és rendelje meg még ma, hogy megkönnyítse és tökéletesítse patikájában a munkát! A termék megrendelhető webshopunkban az alábbi linkre kattintva: TOPITEC® Defektur-System

Egyéb precíz letöltő készülékekről bővebbet itt találhat: Tubus töltő és adagoló gépek