Patch sebtapasz – Teljesen Bio – Totál allergén mentes
rendszergazda Kiegészítők 0 komment

A jövő sebkezelése a hétköznapokban.

Szeretnénk megismertetni Önökkel a Patch nevezetű, hypoallergén és egyben légáteresztő, vegán sebtapaszt.
A Patch egy olyan termék mely védelmet nyújt, miközben a környezetünket is védi. Műanyag mentes, teljes egészében lebomló bambuszból készül.
Már ez önmagában is elég lenne ahhoz hogy mindenki ezt használja a világon, hiszen bolygónk védelmét nem szabad elhanyagolni, ez a mi felelősségünk.

Sokat segítene már az is ha csak minden ötödik ember használná ezt a világon, ami azt jelentené hogy a felmérések alapján mindenki aki bőrérzékenységben szenved. Ez az adat és kis fia (aki szintén érzékeny bőrű volt) ihlettett meg egy az ausztrál férfit hogy létrehozza ezt az innovatív sebkezelési módszert. 150 független külső tesztet követően egyetlen allergiás reakció sem jelentkezett a teszt alanyoknál. A teszteket kizárólag olyan embereken végezték el, akik korábban tapasztaltak magukon kötszerrel kapcsolatban érzékenységet.

Sebtapaszt viselni senki sem szeret, hiszen egy régebbi sérülést feltételez bőrünk felszínén. A Patch a lehető legrövidebb időre korlátozza viselőjének az alkalmazási intervallumot, különleges hozzávalóival. És nem ez az egyetlen amiért szeretik viselni az emberek a környező országokban ezt a terméket, ugyanis dizájnja ideális és csalogató mindenki számára.

Négy fajta tapasz van jelenleg forgalomban.

 

 

 

A nature verzió kinézetében és hatékonyságában sem tér el “mű” vetélytársaitól, de miután feleslegessé válik viselése, 10 hét után már nem képez szemetet sem, ahogy a másik 3 fajta sem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Aloe Vera gyulladáscsökkentő hatása régóta ismert. Gyógynövény, mely kiemelt gyógyító eredményekkel rendelkezik ha sebkezelésről van szó. A növényt már régóta kis sebek, horzsolások, bőrirritáció és kisebb égési sérülések kezelésére használják.

 

 

 

 

 

 

 

Az aktív szenet már az ókorban használták sebek kezelésére. Az aktív szenet erősen gyulladt, kifejezetten fertőzött sebekre és cukorbetegek számára ajánljuk. Sebészeti hegek kezelésére, hogy meggátolják az elfertőződést.

 

 

 

 

 

A kókusz olajjal dúsított, pandákkal tarkított gyerek verzió az antibakteriális és gombaellenes hatása miatt különösen alkalmas a fertőtlenítésre. Vágott sebek, a bőr kiütései, valamint égési sérülések esetén elősegíti a sebek gyógyulását.