5punto5 Retinol.3 Absolut szérum

15 283 Ft

Komplex szérum az öregedés jelei ellen, ami rendkívül hatékonyan kezeli a ráncos, feszességét vesztett vagy pigmentfoltos bőrt. Textúra megújító és feszesítő hatású anti-aging kozmetikum.

Leírás

A Retinol.3 Absolut az öregedésgátló termékek szent Grálja, a hatóanyagok exkluzív és egyedülálló kombinációja, amely a legjobb tudományosan alátámasztott bizonyítékokkal rendelkezik a bőröregedés elleni küzdelemben.
Ez a termék mind a fiatal bőr öregedésének megelőzésére, mind pedig az érett bőr kezelésére, illetve annak javítására is ajánlott.

A retinol (A vitamin) magas koncentrációjának köszönhetően a termékben nemcsak megújítja a bőrfelszínt és helyreállítja az arcon megjelenő jeleit az öregedésnek -például a mély ráncok, mimikai ráncok és pigmentfoltok- illetve feszesítő és textúra megújító hatása is van, amely visszaállítja a bőr fiatalosságát.

A Retinol erőteljes öregedésgátló hatását 0,3% -ban a készítményben a gyógyszerészek által legpotensebbnek tartott aktív hatóanyagok kombinációja kíséri, amelyek tökéletes szinergiát hoznak létre.
A Retinol 0,3 -at kísérő hatóanyagok közé tartozik a niacinamid (B3 vitamin), amely ragyogást kölcsönöz a bőrnek a kollagénszintézis fokozása és az epidermisz javítása mellett. Az epidermisz erősödése miatt a 0,3 -as retinolt a bőr jobban tolerálja, kevésbé lesz potenciálisan irritáló. Ezenkívül a formula tartalmaz Centella Asiatica (ázsiai gázló) kivonatot, amely erősíti a dermiszt és az epidermiszt, javítja a feszességet, csökkenti a ráncokat és a növeli a bőr hidratáltságát.
Az édesgyökér kivonat egy másik olyan aktív hatóanyag, amely kiemelkedő tónusegységesítő és pigmentfolt halványító tulajdonságokkal bír, erősítve a szérum hatását. Ezen kívül Alga Tisochrysis lutea (speciális tengeri alga) kivonatot is tartalmaz ami segíti a bőr víz háztartásának kiegyensúlyozottságának fenntartását és bőrvédő hatású.
Mindezen hatóanyagok közötti szinergia teszi a Retinol.3 Absolut szérumot a legkomplexebb formulává a bőr öregedésének jelei elleni küzdelemben.

Amiért szeretni fogod:
● a dermopharmacy világának legkomplexebb anti-aging formulája
● öregedésgátló, folthalványító, ránctalanító és bőrmegújító hatású
● erőteljes hatóanyagok kombinációja melyek eredményessége tudományosan bizonyított
● kellemes és friss textúrája.
● azonnal, maradéktalanul felszívódik

 

Gyártó: 5punto5 Skinlab