Akció!

Doppelherz + Mosquito® – Precízió és Mozgékonyság Csomag

5 055 Ft 4 796 Ft

Leírás

Kirándulni jó dolog – főleg, hogyha sem belső, sem külső tényezők nem zavarják meg a kellemes időtöltésünket. Az izomgörcs, a stressz, az ingerlékenység és a fáradékonyság elkerülhető megfelelő magnéziumbevitel biztosításával. A test nem képes a létfontosságú ásványi magnézium előállítására, és a tárolás csak korlátozott mértékben lehetséges.

A Doppelherz system MAGNESIUM 400 CITRAT a magnézium szerves formáját tartalmazza, por állagú granulátum, mely narancs-gránátalma ízesítésű.

  • Magnézium: mind a normál energiacserét, mind az idegrendszer normális működését támogatja. A megfelelő magnéziumellátás hozzájárul a normál izomfunkcióhoz. Az alapvető ásványi anyag szintén hozzájárul az elektrolit egyensúlyhoz.
  • B6-vitamint: hozzájárul a normál fehérje és glikogén anyagcseréhez, és szerepet játszik az idegrendszer normális működésében
  • C-vitamin: hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez és segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.

A természetjárást követően azonban kellemetlen meglepetést okozhat, hogyha kullancsot találunk a bőrünkbe fúródva – ekkor lehet nagy segítségünkre egy MOSQUITO® Kullancseltávolító csipesz, mely precizitást, megbízható minőséget és egyszerű, könnyed használatot garantál.

A csipesz hegyét a kullancs és bőre közé helyezve biztonságosan meg tudja fogni a kullancsot. Óvatos nyomással és egyenes irányú, felfelé történő húzással könnyedén kivehető. A leggyorsabb eltávolítás érdekében az eszközt hordja magánál! A csipesznek tűhegye van, így a védő kupakkal együtt tárolandó.