Akció!

Doppelherz + ApoLine® – Szépség és Ápoltság (olló és vitamin)

23 828 Ft 21 974 Ft

Leírás

Bőrünk frissessége, ellenállósága létfontosságú, ez fiatalabb korban többnyire biztosított szervezetünk által. Azonban a természetes öregedési folyamatok és a környezeti hatások miatt bőrünk veszíthet ellenálló képességéből és rugalmasságából. A kötőszövet 80 százaléka kollagénből áll, amely a bőr középső rétegében, a bőr ellenállóságát és rugalmasságát biztosítja.

A Doppelherz system KOLLAGEN BEAUTY nagy mennyiségben tartalmaz kollagén peptideket, vitaminokat és nyomelemeket, valamint acai bogyó kivonatot is, hogy az Ön bőre, haja és körmei gyönyörűek legyenek:

  • C-vitamin: hozzájárul a normális kollagénképződéshez, a normál bőrfunkciókhoz
  • A-vitamin, biotin és cink: segít megőrizni a bőr normál állapotát
  • Réz: hozzájárul a bőr normális pigmentációjához és a normális kötőszövethez
  • E-vitamin: megvédi a sejteket az oxidatív stressztől
  • Açai bogyó: az acai nevű pálmafajta gyümölcse – ez a növény Dél-Amerikában nő, leginkább az Amazonas környékén

Bőrünk, hajunk és körmeink belső ápolása mellett a külső ápolásra is figyelmet kell fordítanunk. Körmeink szépsége és egy jó manikűr a kifinomult és precíz körömvágással kezdődik.

Az ApoLine® körömvágó olló tökéletes választás az Ön számára, hogyha körmeit könnyedén, erőfeszítés nélkül kívánja rövidebbre vágni, illetve tetszés szerint formázni. A fogantyúk kényelmes méretüknek köszönhetően ergonomikus munkát, a körömollók hajlított vágóélei a körömhöz optimális illeszkedést tesznek lehetővé, így körmeit akár tökéletesen kerekre vághatja.