Doppelherz System MAGNESIUM 375 LIQUID

8 976 Ft

  • 375 mg magnézium citrát minőségben
  • Plusz 3,5 mg B6-vitamin
  • Frissítő narancs-citrom ízű
  • Étrend-kiegészítők
  • Gluténmentes és laktózmentes

Leírás

Magnézium az izmok és az idegrendszer számára

Azok akik sportolnak, gyakran nem tudják elkerülni a kiegészítő tápanyagokat. Különös figyelmet kell fordítani a magnéziumra, mivel az ásvány az izzadtság következtében egyre nagyobb mértékben ürül a szervezetből – különösen akkor, ha nyár van.

A magnézium a leggyakrabban használt étrend-kiegészítő Németországban, és különösen népszerű az erő, az állóképesség és a szabadidős sportolók körében.

Nem csoda, mivel az ásványi anyag hozzájárul a normál  izomműködéshez , a normál  energia anyagcseréhez  és az  elektrolit-egyensúlyhoz,  valamint  csökkenti a fáradtságot és kimerültség érzetet.

A magnézium-citrát Minőség
A Doppelherz® System Magnesium 375 tartalmazza az ásványi anyagokat magnézium-citrát formájában. A magnézium-citrát a magnézium szerves formája.

Plusz B6-
vitamin A B6- vitamin hozzájárul a fehérje és glikogén normál anyagcseréhez, és szerepet játszik az idegrendszer normál működésében. Ezért a magnézium mellett minden egyes palack további 3,5 mg B6-vitamint (piridoxin-hidrokloridot) tartalmaz.

A Doppelherz rendszer MAGNESIUM  375 LIQUID  természetesen azoknak a sportolóknak is megfelelő, akik vegetáriánusok vagy vegánok.

Magnézium: az erős izmoknak

A rendszeres sporttevékenység erősíti az izmokat, az erőt és az állóképességet – feltéve, hogy a testnek elegendő “üzemanyaga” áll rendelkezésre. Az energia mellett fehérje, szénhidrát és zsír formájában elegendő tápanyagra van szüksége – különösen magnéziumra.

Az ásványi anyag szilárd helyet foglal el a verseny- és a szabadidősportokban egyaránt, mivel számos testfunkció szempontjából döntő szerepet játszik.
Így a  magnézium nélkülözhetetlen az izmok összehúzódásában és ellazulásában. A magnézium támogatja a normál  energiacserét , az idegrendszer normális működését,   és hozzájárul az  elektrolit-egyensúlyhoz .

Praktikus ivópalackok

Doppelherz System MAGNESIUM  375 LIQUID táplálékkiegészítőt   kifejezetten azoknak a verseny- és szabadidős sportolóknak fejlesztették ki, akik bármikor szeretnének egy extra adag jó biológiailag hozzáférhető magnéziumot kézben tartani.

A termék napi adagként 375 mg magnéziumot és 3,5 mg B6 vitamint biztosít ivópalackban.  A tápanyag hozzájárul a normál energia, fehérje és glikogén anyagcseréhez, valamint az idegrendszer normál működéséhez.

 

Napi adag (= 1 ivópalack)

Tartalmazott anyag Mennyiség
magnézium 375 mg
B6-vitamin 3,5 mg