Doppelherz system KOLLAGEN BEAUTY Szépségvitamin

18 542 Ft

Kollagén peptidekkel a simaságért és ellenállóságért

A Doppelherz system KOLLAGEN BEAUTY kollagén peptideket, továbbá vitaminokat és nyomelemeket, valamint acai bogyó kivonatot tartalmaz.

A Doppelherz system KOLLAGEN BEAUTY egymáshoz hangolt tápanyagokat tartalmaz az alábbiak szerint:

• Az A-vitamin, a cink és a biotin hozzájárul a normál bőr fenntartásához
• Réz a normál bőr pigmentációjához és a normális kötőszövetképződéshez
• 100 mg Açai kivonattal
• Könnyen használható ivóvíz palackokban, finom licsi és dinnye ízekkel

Kiváló minőségű étrend-kiegészítőként a Doppelherz sytem KOLLAGEN BEAUTY termék hosszú távú használatra készült. Lehetséges hatása 4-8 hét után jelentkezik. A gyógyszertárban vonzó ár-érték arány érhető el.

Felhasználható: 2021.01. 31. (aktuális készlet)

Leírás

Doppelherz system KOLLAGEN BEAUTY

Kollagén peptideket, továbbá vitaminokat és nyomelemeket, valamint acai bogyó kivonatot tartalmaz:

  • C-vitamin: hozzájárul a normális kollagénképződéshez, a normál bőrfunkciókhoz
  • A-vitamin, biotin és cink: segít megőrizni a bőr normál állapotát
  • Réz: hozzájárul a bőr normális pigmentációjához és a normális kötőszövethez
  • E-vitamin: megvédi a sejteket az oxidatív stressztől
  • Açai bogyó: az acai nevű pálmafajta gyümölcse – ez a növény Dél-Amerikában nő, leginkább az Amazonas környékén

Bőrünk életmódunk tükre

Bőrünk a legnagyobb szervünk, amely védőbevonatba burkolja testünket. Bőrünk frissessége, ellenállósága létfontosságú, ez fiatalabb korban többnyire biztosított szervezetünk által. Azonban a természetes öregedési folyamatok és a környezeti hatások miatt  bőrünk veszíthet ellenálló képességéből és rugalmasságából.

Amikor fiatalok vagyunk, bőrünk szilárd, rugalmas, sima és szép.Rengeteg vizet tárolhat és ráncmentes. A jó táplálkozás, a szabadtéri edzés és bőrünk ápolása továbbá segít hosszabb ideig fiatalabbnak maradni, azonban az évek során azonban csökken a kollagén képződés:

  • A bőr veszíthet nedvességtartalmából, ezért kiszáradhat
  • Kevésbé ellenálló és rugalmas lehet
  • Vékonyabbá válhat és ráncosodhat

De vannak olyan anyagok, amelyek tudják támogatni szervezetünkön belülről a bőr regenerációját, ilyenek a kollagén peptidek.

Kollagén, mint a bőr fontos szerkezeti összetevője

A nagy nedvességtartalmú rostfehérje kollagén fontos szerepet játszik bőrünk kialakításában és a bőr szerkezeti összetevőjének változásai nagy jelentőséggel bírnak testünk védőburkolatára.
A kötőszövet 80 százaléka kollagénből áll, amely a bőr középső rétegében, a bőr ellenállóságát és rugalmasságát biztosítja. Így a kollagén befolyásolja a külső megjelenést. A bőr nedvességtartalmának és felületeinek textúrája mellett a bőr rugalmassága meghatározza, hogy a bőr milyen sima és szép.

 

Ahogy öregszünk, bőrünk vékonyabbá válik. Ennek oka, hogy  a bőr kollagén tartalma, és emiatt a bőr rugalmassága csökken. Testünk már 25 éves korunktól csökkenti a kollagén termelését. Ezenkívül a külső tényezők, mint például a napsugárzás és a rossz életmód szokások, mint például a dohányzás, gyorsíthatják a kollagén lebomlását.

Milyen hatása van a kollagén peptideknek?

Az egészséges életmód mellett a kollagén peptidek szájon át történő szervezetbe vitele pozitív hatással lehet a megjelenésre. A kollagén peptidek a szervezeten belülről támogathatják a külső szépséget. Csökkenthetik a ráncok mélységét és  finomíthatják az arcvonalakat. A bőr rugalmassága szintén javul a szervezetbe vitelükkel. Így a kollagén peptidek a bőr szép és fiatalos megjelenését támogatják.


A bőrben lévő kollagén peptidek hatékonysága tudományosan igazolt

Két, kollagén peptidekkel végzett, placebo-kontrollos vizsgálatban ellenőrizték, hogyan befolyásolja a kollagén peptidek felszívódása a bőr minőségét. A pozitív eredmények: A bőr rugalmasabbá válik és a ráncok mélysége csökken:

  • A bőr rugalmasságának javítása: + 7% 2
  • Az elasztin-koncentráció növekedése: + 18% 1

A ráncok mélysége 4 hét után 7 százalékkal, 8 hét után pedig 20 százalékkal csökken. 1

Mindegyik üveg Doppelherz system KOLLAGEN BEAUTY 2,5 g kollagén peptideket, vitaminokat és nyomelemeket, valamint acai bogyó kivonatot tartalmaz:

A (béta-karotin) 0,96 mg
E-vitamin 3 mg α-TE
biotin 150 ug
C-vitamin 80 mg
cink 5 mg
réz 150 ug
kollagén peptidek 2,5 g
Acai bogyó kivonat 100 mg

 

A DOPPELHERZ termékekről bővebben minden további tudnivalót megtalálhat a termékspecifikus bemutató oldalon: doppelherz.hu

Bármilyen kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot!