Doppelherz Porcvitamin – Kollagén 11.000

15 462 Ft

Cikkszám: 07625039 Kategória:

Leírás

Doppelherz system Kollagén 11.000 Plus

  • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez a normális porcfunkció érdekében
  • Plusz 11 g kollagén-hidrolizátum és 100 mg kondroitin-szulfát
  • Ivó palack ízletes erdei gyümölcsös ízzel

 

A C vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén- és porcképződéshez

A Doppelherz termékeit tudományosan megalapozott, hatásos kombinációkban kínálja. Legtöbb termékünk nemcsak magát a fő hatóanyagot, hanem annak felhasználásához szükséges vitaminokat és nyomelemeket is tartalmaz.

Mozgásrendszerünk különböző egységekből áll: ízületek, porcok, csontok, izmok és kötőszöveti elemek. Ezeket minden egyes nap komoly igénybevételnek tesszük ki. Az egyoldalú igénybevétel, a túlsúly, az idős kor mind mind mozgásszervünk állapotát károsító rizikófaktor. Mozgásszervrendszerünk egészsége szempontjából a megfelelő és kíméletes mozgás mellett az egészséges táplálkozás is fontos szerepet játszik. A Doppelherz KOLLAGÉN 11.000 plusz olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek mind a mozgásszervrendszer, mind a sejteket védő mechanizmusok épségéhez hozzájárulnak.

A Doppelherz KOLLAGÉN 11.000 plusz fő összetevői:

  • C és D vitaminok, szelén és réz, valamint 100 mg chondroitinszulfát
  • 11g kollagénhidrolizát
  • A kombinációs étrendkiegészítő praktikus ivóüvegben kerül kiszerelésre, azonnal ihatók, erdei gyümölcsös ízesítéssel – ideálisak az utazáshoz

A kollagén fontos protein

A kollagén szervezetünk legnagyobb fehérjéje, a legtöbb kötőszövet és támasztószövet alkotóeleme. A kötőszövetek főbb fizikai tulajdonságait meghatározza. A csont, a porc és az ín szöveteinek fontos alkotórésze. A kollagén rostoknak jelentős a szakítószilárdsága, így például egy 1 mm átmérőjű kollagén rost szétszakításához 10-40 kg súly szükséges.
A kollagén szintézise függ a C vitamintól, így ez a vitamin is szükséges a porcok és csontok megfelelő működéséhez.

Réz
A réz nyomelem, mely hozzájárul a kötőszövet képzéséhez és regenerálódásához.

C vitamin
A C vitamin a szelénnel és a rézzel együtt hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

D vitamin
A D vitamin a megfelelő csontszerkezet megőrzésében és a megfelelő izomműködésben játszik szerepet. Ezen felül támogatja az immunrendszer megfelelő működését is.

A készítmény emellett 100 mg chondortinszulfátot is tartalmaz. A chondroitin egy glükózaminoglikán, mely magas vízmegkötő képességgel jellemezhető, így a porcok rugalmasságáért felel.
A chondroitinsulfat növeli a porc rugalmasságát, növeli az ízületi rés nedvtartalmának sűrűségét, gátolja a porcot lebontó enzimek működését és gyulladáscsökkentő hatású.

A Doppelherz KOLLAGÉN 11.000 plusz, olyan vitaminokból és nyomelemekből álló kombináció, mely a szervezet egészségét és jó közérzetét célzottan támogatja.

 

Napi adag (= 1 Ampulla)

tartalmazott anyag mennyiség
Kollagénhidrolizát 11 g
Chondroitinszulfát 100 mg
C vitamin 60 mg
D vitamin 5 µg
Réz 300 µg
Szelén 16,5 µg

Fogyasztási javaslat: Egy ivóampulla/nap. Fogyasztás előtt jól felrázandó.

Figyelmeztetés: Gyermekek (6 év alatt) és fiatalkorúak (12 év alatt) számára fogyasztása nem ajánlott. Védje a közvetlen napsugárzástól.

Tárolás: Száraz helyen, 25°C alatt.

Összetétel: Víz, marhából származó kollagénhidrolizát, fruktóz, savanyítószer citromsav, Chondroitinsulfat, L-Ascorbinsäure, tartósítószer Kaliumsorbat, Aroma, édesítőszer Natriumcyclamat, Acesulfam-K und Natrium-Saccharin, rézszulfat, Natriumselenat, Cholecalciferol

OGYÉI: 49611-1/2018

A DOPPELHERZ termékekről bővebben minden további tudnivalót megtalálhat a termékspecifikus bemutató oldalon: doppelherz.hu

Bármilyen kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot!