Doppelherz Porcvitamin – Kollagén 11.000 Plusz

16 980 Ft

Egészség + Flexibilitás

Étrend-kiegészítő ivóampulla: 30 db

Laktózmentes

Gluténmentes

  • A C-vitamin hozzájárul a szabályos kollagénképződéshez, ami a porcok normális működését segíti elő
  • Plusz 11 g kollagén-hidrolizátum és 100 mg kondroitin-szulfát
  • Ivóampullák finom erdei gyümölcsös ízzel

 

Leírás

Termékinformációk:

A C-vitamin hozzájárul a porcok normális működésének érdekében történő szabályos kollagénképződéshez.

Mozgásrendszerünk különböző egységekből áll: ízületek, porcok, csontok, izmok és kötőszöveti elemek. Ezeket minden egyes nap komoly igénybevételnek tesszük ki. Az egyoldalú igénybevétel, a túlsúly, az idős kor mind-mind mozgásszervünk állapotát károsító rizikófaktor.

 

Mozgásszervrendszerünk egészsége szempontjából a megfelelő és kíméletes mozgás mellett az egészséges táplálkozás is fontos szerepet játszik.

 

A Doppelherz KOLLAGÉN 11.000 plusz olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek mind a mozgásszervrendszer, mind a sejteket védő mechanizmusok épségéhez hozzájárulnak.

 

A Doppelherz KOLLAGÉN 11.000 plusz tartalmaz:

  • a C és D- vitaminból, a szelénből és rézből álló nyomelemek kombinációját, ráadásnak még 100 mg kondroitin-szulfátot is
  • plusz 11g kollagén-hidrolizátumot

Az egymással összhangba állított tápanyagokat egy praktikus ivóampullás kiszerelés tartalmazza, mely lehetővé teszi, hogy ezt a finom erdei gyümölcsös ízesítésű italt bármikor azon nyomban elfogyaszthassuk, mely ebből adódóan ideális útravalóként szolgál.

A kollagén fontos protein

A kollagén szervezetünk legnagyobb fehérjéje, a legtöbb kötőszövet és támasztószövet alkotóeleme, mely meghatározza fizikai tulajdonságaikat. Elemi összetevője a csontoknak, a porcoknak és az ínaknak. A kollagén rostok jelentős szakítószilárdsággal rendelkeznek, így például egy 1 mm átmérőjű kollagén rost szétszakításához 10-40 kg súly szükséges.

A kollagén szintézise függ a C-vitamintól, így ez a vitamin is hozzájárul a szabályos kollagénképződéshez, ami elősegíti a porcok és a csontok megfelelő működését.

 

Réz
A réz, a nyomelemek egyike, hozzájárul a kötőszövetek normál állapotának megőrzéséhez.

 

A C-vitamin a két nyomelemmel, a szelénnel és a rézzel együtt hozzájárul a sejteket érő oxidatív stressz elleni védelemhez.

 

D-vitamin
A D-vitamin a csontszerkezet normál állapotának megőrzésében és a megfelelő izomműködés biztosításában tölt be szerepet. Ezen felül még támogatja az immunrendszer megfelelő működését is.

 

A készítmény emellett 100 mg kondroitin-szulfátot is tartalmaz. A kondrotin a glükózaminoglikánok csoportjába tartozik.

A Doppelherz system KOLLAGÉN 11.000 PLUSZ vitaminok és nyomelemek kombinációját tartalmazza, amik célzottan támogatják az egészséget és testünk jóllétét.

 

Fogyasztási javaslat és összetevők:

Fogyasztási javaslat:

Naponta egy ivóampulla tartalmának elfogyasztása. Használat előtt alaposan felrázandó.

Megjegyzés:

Gyerekek és fiatalkorúak számára nem alkalmas. Óvja a közvetlen napsugárzástól. 25 ° C-nál nem melegebb száraz helyen tárolandó.

Összetevők:

Víz, kollagén-hidrolizátum (marhából származó), gyümölcscukor, citromsav savanyítószerként, kondroitin-szulfát, L-aszkorbinsav, kálium-szorbát tartósítószerként, aroma, nátrium-ciklamát édesítőszer, aceszulfám-k és nátrium-szacharin, réz-szulfát, nátrium-szelenát, kolekalciferol

 

Összetétel

Összetevők Ivóampullánként % NRV*
Kollagén-hidrolizátum 11 g **
Kondroitin-szulfát 100 mg **
C-vitamin 60 mg 75 %
D-vitamin 5 µg 100 %
Réz 0,3 mg 30 %
Szelén 16,5 µg 30 %

*Tápanyag referenciaértékek az Európai Uniós 1169/2011-es rendeletnek megfelelően

**Rendelkezésre nem álló tápanyag referenciaértékek

 

OGYÉI: 49611-1/2018

A DOPPELHERZ termékekről bővebben minden további tudnivalót megtalálhat a termékspecifikus bemutató oldalon: doppelherz.hu

Bármilyen kérdése merülne fel, vegye fel velünk a kapcsolatot!