Doppelherz Magnesium Citrat 400

3 360 Ft

Étrend-kiegészítő: 20 db tasak

Laktózmentes

Gluténmentes

Vegán

  • A magnézium hozzájárul az izmok és az idegrendszer normál működéséhez
  • A granulátum finom narancs-gránátalma ízű
  • Étrend-kiegészítő

Leírás

Termékinformációk:

Magnézium az izmok és az idegek számára

A Doppelherz system MAGNESIUM CITRAT 400, ez a tasakos kiszereléssel kapható magnézium-citrát alapú termék, hozzájárul az izmok megfelelő működéséhez és a B6-vitaminnal kiegészítve az idegrendszer szabályos működéséhez is. Ezen felül még a C-vitaminnal (aszkorbinsav) kombinálva az idegrendszer normál működését is támogatja.

 

A tasakos kiszerelésben található gyümölcsös ízű granulátumot naponta

egy pohár vízben (kb. 200 ml) oldja fel mielőtt elfogyasztaná.

 

B6-vitamin hozzájárul a fehérje és a glikogén szabályos anyagcseréjéhez, továbbá szerepet játszik az idegrendszer normál működésében.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer szabályos működéséhez és ezenfelül még ahhoz is, hogy megvédi a sejteket az oxidatív stressztől.

Kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén vagy megnövekedett tápanyagszükséget fellépésekor, mint például a fizikális megterhelés (pl. sportolás) vagy az egészségtelen életmód (pl. alkoholfogyasztás), a Doppelherz system MAGNESIUM 400 CITRAT-tal célzottan egészíthető ki a táplálkozás.

A Doppelherz system MAGNESIUM 400 CITRAT egy kellemes ízű laktóz és gluténmentes ivó granulátum, amit vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatnak.

 

Fogyasztási javaslat és összetevők:

Fogyasztási javaslat:

Naponta egy tasak tartalmát 1 pohár vízben (kb 200 ml) feloldva elfogyasztani. Fogyasztása fizikális megterhelés során (pl. sportolás) fellépő megnövekedett magnéziumszükséglet esetén ajánlott, amikor ezzel egyidejűleg a kiegyensúlyozatlan táplálkozás is jelen van.

Ha csupán magnéziumszegény táplálkozásról van szó, akkor ajánlatos egy tasak tartalmának a felét megközelítőleg 100 ml vízben feloldani, és ezután elfogyasztani azt.

Megjegyzés:

A 250 mg-ot túllépő magnéziummennyiség az arra érzékeny emberek esetében hashajtó hatású lehet.

12 éven aluli gyerekek számára nem alkalmas.

25°C-nál nem melegebb száraz helyen tárolandó.

Összetevők:

Magnézium-citrát, citromsav savanyítószerként, izomalt töltőanyag, savanyúságot szabályozó nátrium-hidrogén-karbonát, aroma, maltodextrin, nátrium-ciklamát édesítőszerként, nátrium-szacharin édesítőszerként, céklaléből előállított por, L-aszkorbinsav, piridoxin-hidroklorid, riboflavin-5’-foszfát színezőanyag

Összetétel:
Összetevők
per Tasak
% NRV*
Magnézium
400 mg
107 %
B6-vitamin
5 mg
357 %
C-vitamin
27 mg
34 %
* Tápanyag referenciaértékek az Európai Uniós 1169/2011-es rendeletnek megfelelően