Doppelherz system Omega-3 family citrom

8 524 Ft

Étrend-kiegészítő géltabletta: 60 db

Laktózmentes

Gluténmentes

Klímasemleges 

  • Magas omega-3 zsírsavtartalommal
  • Egy napi adag 180 mg DHA-t tartalmaz (2 géltablettában), ami az agy egyik építőeleme
  • Finom citromos ízesítésű géltabletták

 

Cikkszám: 67900 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Termékinformációk:

Így rágcsálnak az okosak!

 

A Doppelherz system OMEGA-3 family géltabletta egy elrágható citromos ízesítésű lágytabletta, ami magsas tisztaságú tengeri halolajat tartalmaz.

Egy új gyártástechnológiának köszönhetően a Doppelherz system OMEGA-3 family nagy koncentrátumban tartalmaz olyan értékes Omega-3 zsírsavakat, mint az EPA és DHA, mindezt gyümölcsös ízesítésű géltabletták formájában. Ez az adagolási forma minden olyan ember számára praktikus lehet, akik nem szeretnének kapszulákat lenyelni.

 

Doppelherz system OMEGA-3 family – az agy építőelemeinek kézbesítője

 

  • Magas omega-3 zsírsavtartalom
  • Egy napi adag 180 mg DHA-t tartalmaz (2 géltablettában), ami az agy egyik építőeleme
  • Napi adagként 276 mg EPA (2 géltablettában), ami az értékes omega-3 zsírsavak egyike
  • Finom citromos ízesítésű géltabletták

 

A Doppelherz system OMEGA-3 family géltablettával az egész család számára egyszerű módon biztosíthatja, hogy mindenki megfelelő mennyiségű omega-3 bevitelben részesüljön.

 

Tipp: az Omega-3 family géltabletta lehűtve különösen ízletes.

 

Az omega-3 zsírsavak létfontosságúak

Az omega-3 zsírsavak fontos összetevői az egészséges étrendnek. Sajnálatos módon nem minden ember esetében optimális a bevitele ezeknek a hosszúláncú, többszörösen telítetlen zsírsavaknak. Ez érvényes az egész családra nézve. Az alacsony omega-3 zsírsavbevitel, azaz a gyenge EPA-val és DHA-val való ellátottság kialakulása esetén, sokszor a halban szegény táplálkozási szokások állhatnak a háttérben.

Az omega-3 zsírsavak legfontosabb képviselője a dokozahexaénsav (DHA), valamint az eikozapentaénsav (EPA), melyeket prekurzorjaik híján nem tud önállóan előállítani a szervezetünk. A DHA omega-3 zsírsav támogatja a normál agyműködést. Már napi 250 mg bevitele esetén is pozitív hatások jelentkeznek. Sajnos csupán kevés élelmiszer tartalmazza ezeket az értékes zsírsavakat, viszont jó forrásaik lehetnek a zsíros hidegvízi halak, mint például a szardínia, a hering vagy a makréla. Az viszont okozhat problémát, hogy nem minden gyerek eszik szívesen heti több alkalommal is halat.

Minden egyes családtag egyszerű módon biztosíthatja magának a szükséges mennyiségű omega-3 bevitelt a Doppelherz system Omega-3 family ízletes géltablettáinak segítségével.

 

Fogyasztási javaslat és összetevők:

Fogyasztási javaslat:

A 4-5 év közötti gyerekek számára napi 1 lágytabletta elrágása. A 6 éves kor feletti gyerekek, a fiatalkorúak és a felnőttek számára 2 lágytabletta elrágása omega-3-ban szegény táplálkozás esetén.

Tipp: az OMEGA-3 family géltabletta lehűtve különösen ízletes.

Megjegyzés:

4 éven aluli gyermekek számára ez az étrend-kiegészítő nem megfelelő.

Száraz, 25 °C-nál nem melegebb helyen tárolandó.

Összetevők:

40% tengeri halolaj, xilit és szorbit édesítőszerként, víz, zselatin (szarvasmarha), gumiarábikum sűrítőanyagént, aroma, citromsav antioxidációs szerként, karotin színezőanyagként

 

Összetétel:

Összetevők 1 géltablettában 2 géltablettában
Omega-3 zsírsav 270 mg 540 mg
Eikozapentaénsav (EPA) 138 mg 276 mg
Dokozahexaénsav (DHA) 90 mg 180 mg

OGYÉI:49610-1/2018

A DOPPELHERZ termékekről bővebben minden további tudnivalót megtalálhat a termékspecifikus bemutató oldalon: DOPPELHERZ.HU