Doppelherz system Omega-3 family citrom

7 887 Ft

Cikkszám: 67900 Kategória:

Leírás

Doppelherz system Omega-3 family citrom ízű étrend-kiegészítő gél tabletta

  • Magas az omega-3 zsírsavakban
  • 180 mg DHA-t tartalmaz – az agy építőköve – napi adagként (2 gél tabletta)
  • A gél-tabletták finom citrom ízzűek

 

A Doppelherz Omega 3 citrom ízesítésű pasztillák. Magas fokon tisztított halolajból származó Omega 3 zsírsavakat tartalmaznak.

Egy új gyártási eljárásnak köszönhetően a Doppelherz Omega 3 family nagy mennyiségben tartalmaz olyan értékes Omega 3 zsírsavakat, mint az EPA és DHA, gyümölcsös ízesítésű lágyzselatin pasztilla formájában. Ez a gyógyszerforma mindazok számára előnyös, akik nem szeretnek vagy nem tudnak kapszulákat nyelni.

A Doppelherz Omega 3 family: 

  • magas Omega 3 zsírsavtartalommal
  • 180 mg DHA napi egy adagban (2 pasztilla)
  • 276 mg EPA Omega 3 zsírsav napi egy adagban (2 pasztilla)
  • finom citrom ízesítéssel

A Doppelherz Omega-3 family lágyzselatin pasztilla segítségével az egész családot elláthatja értékes Omega 3 zsírsavakkal, hiszen a pasztilla kisebb gyermekek számára is könnyen bevehető.

Tipp: különösen finom az Omega 3 family lágyzselatin pasztilla hűtve.

Az Omega 3 zsírsavak életfontosságúak

Az Omega 3 zsírsavak fontos részét képezik egy egészséges étrendnek. Az Omega 3 zsírsavak hosszú láncú, többszörösen telítetlen zsírsavak. Bőségesen előfordulnak a tengeri halakban.

Az Omega 3 zsírsavak fontos képviselői a Dokozahexaensav (DHA) és az Eikozapentaensav (EPA), melyeket a szervezet közvetlenül nem képes előállítani. Ezeket az értékes zsírsavakat sajnos kevés élelmiszer tartalmazza. Jó forrásai a zsíros hidegvízi halak, mint pl. a hering vagy a makréla. Viszont a hal a gyermekek étrendjében nem túl népszerű étel.

Valamennyi családtag egyszerű módon támogathatja szervezete Omega 3 ellátását a Doppelherz Omega 3 family ízletes lágyzselatin pasztilla segítségével.

 

Napi adag (= 2 pasztilla szétrágva)

tartalmazott anyag mennyiség
Omega 3 zsírsav 540 mg
Eikozapentaensav (EPA) 276 mg
Dokozahexaensav (DHA) 180 mg

Fogyasztási javaslat:4-5 éves gyermekeknek napi egy pasztilla elrágva. 6 éves kortól és felnőtteknek napi 2 pasztilla szétrágása ajánlott Omega 3 zsírsav hiányos táplálkozás mellett.

Tipp: az Omega 3 family lágyzselatin pasztilla hűtve különösen finom.

Figyelmeztetés:4 év alatt gyermekek számára a táplálékkiegészítésre nem alkalmas! Tárolás hűvös, száraz helyen!

Összetétel:

tengeri halolaj, édesítőszer xylit és szorbit, víz, zselatin, sűrítőanyag gummi arabicum, aroma, antioxidáns citromsav, festékanyag karotin

OGYÉI:49610-1/2018

A DOPPELHERZ aktív B-komplex kiegészítőről bővebben minden további tudnivalót megtalálhat az alábbi linken: Doppelherz system Omega-3 family citrom

A DOPPELHERZ termékekről bővebben minden további tudnivalót megtalálhat a termékspecifikus bemutató oldalon: DOPPELHERZ.HU