Doppelherz aktív Omega-3 tengeri halolaj 1400 mg

2 333 Ft

Cikkszám: 74600 Kategória:

Leírás

Doppelherz aktív Omega-3 tengeri halolaj 1400 mg étrend-kiegészítő kapszula 30 db

  • Értékes omega-3 zsírsavakkal 1400 mg tengeri halolaj koncentrált formában
  • Az EPA és a DHA a normál szívműködéshez való hozzájárulásként
  • Az E-vitamin segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől

 

Magas Omega 3 zsírtartalom, EPA és DHA a szív működéséhez

A magas dózisú Doppelherz Omega 3 1400 értékes Omega 3 zsírsavait tengeri halakból nyerik, melyek feldolgozást követően, koncentrált formában kerülnek a lágyzselatin kapszulákba. A Doppelherz kapszulái így 35%-os Omega 3 tartalommal rendelkeznek. A piacon kapható hasonló termékek többsége csak 30%-os hatóanyag tartalommal rendelkezik.
A koncentrált hatóanyag tartalomnak köszönhetően már napi egy kapszula fedezi a szükséges mennyiséget. (280 mg EPA és 190 mg DHA) Ezek a zsírsavak hozzájárulnak a szív, az agy és a retina megfelelő működéséhez. Ezen felül a kapszulában található E vitamin a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét is biztosítja.

A kiegyensúlyozatlan étkezés gyakran túl sok telített zsírsavat, állati eredetű zsír, illetve koleszterint tartalmaz. A többszörösen telítetlen Omega 3 zsírsavak ezzel szemben gyakran túl alacsony mennyiségben fordulnak elő étrendünkben. Az Omega 3 zsírsavakat, mint a Dokozahexaensavat (DHA) és az Eikozapentaensavat (EPA) szervezetünk nem képes előállítani, ezért fogyasztásuk különösen fontos.

Az Omega 3 zsírsavakra a grönlandi inuitok megfigyelése során lettek figyelmesek. Kiegyensúlyozatlan étrendjük ellenére, melyben a zsírok bevitele extrém magas, még időskorban sem jellemző rájuk a szív- és érrendszeri megbetegedés. Ma már tudjuk ennek magyarázatát: rengeteg tengeri halat esznek, így a bevitt zsírok legnagyobb része Omega 3 zsírsav. A Doppelherz kapszulái magas mennyiségben tartalmazzák az értékes Omega 3 zsírsavakat, mint az EPA és a DHA. 

A Doppelherz kapszulái az 1400 mg halolajban 35%-ban Omega-ó 3 zsírsavakat tartalmaznak, és így már napi 1 kapszulával biztosítják a szervezet ellátását ezekkel az értékes zsírsavakkal.

 

Napi adag (=1 Kapszula)

tartalmazott anyag mennyiség
Omega 3 zsírsav 485 mg
Eikozapentaensav (EPA) 285 mg
Dokozahexaensav (DHA) 190 mg
E vitamin 20 mg α-TE

Fogyasztási javaslat:Napi egy kapszulát egy kevés folyadékkal rágás nélkül lenyelni.

Figyelmeztetés:Nyelési nehézségekkel küzdő személyek a kapszula fogyasztását mellőzzék! 12 év alatti gyermekek számára a kapszula nem adható.

Összetétel:

Omega 3 zsírsav tartalmú koncentrátum tengeri halakból, zselatin (marha), nedvességvisszatartó adalék glicerin, DL-alpha-tocopherylacetat

OGYÉI:31582-1/2018

A DOPPELHERZ aktív B-komplex kiegészítőről bővebben minden további tudnivalót megtalálhat az alábbi linken: Doppelherz aktív Omega-3 tengeri halolaj 1400 mg

A DOPPELHERZ termékekről bővebben minden további tudnivalót megtalálhat a termékspecifikus bemutató oldalon: DOPPELHERZ.HU