Doppelherz aktív Omega-3 tengeri halolaj 1000 mg

2 896 Ft

Cikkszám: 32100 Kategória:

Leírás

Doppelherz aktív Omega-3 tengeri halolaj 1000 mg étrend-kiegészítő kapszula 80 db

  • Az EPA és a DHA a normál szívműködéshez járul hozzá
  • Kiváló minőség – a szennyező anyagokra szigorúan ellenőrizve
  • 1000 mg tengeri halolaj kapszulánként
  • Az E-vitamin segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől

 

Magas Omega 3 zsírsavtartalom: 180 mg EPA + 120 mg DHA kapszulánként

A megfelelő mennyiségű mozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás az egészséges élet fontos elemei. A kiegyensúlyozatlan táplálkozás gyakran túl sok telített zsírsavat, állati eredetű zsírt vagy koleszterint tartalmaz. A többszörösen telítetlen Omega 3 zsírsavakat ezzel szemben elégtelen mennyiségben vesszük magunkhoz. Az Omega 3 zsírsavakat, mint a dokozaenhexaensavat (DHA) és az eikozapentaensavat (EPA) a szervezet nem tudja előállítani, amennyiben a megfelelő előkészítés nem történik meg.
Az Omega 3 zsírsavakra a grönlandi inúitok megfigyelése során lettek figyelmesek. Táplálékuk nagyrésze Omega 3 zsírsavakban gazdag tengeri halakból áll. A Doppelherz kapszulái magas mennyiségben tartalmazzák az értékes Omega 3 zsírsavakat, mint az EPA és a DHA. 
Ezért fontos, hogy a szervezet rendszeresen és megfelelő mennyiségben hozzájusson a táplálékon keresztül a többszörösen telítetlen Omega 3 zsírsavakhoz. Nem mindenki szeret vagy mindenkinek van lehetősége hetente akár két-három alkalommal halat fogyasztani. Számukra jelent alternatívát a Doppelherz Omega 3 halolaj 1000 kapszula.

Az Omega 3 zsírsavak fontos képviselői a dokozaenhexaensavat (DHA) és az eikozapentaensavat (EPA). Ezek a hosszúláncú, többszörösen telítetlen Omega 3 zsírsavak csak bizonyos tengeri halakban fordulnak elő magas koncentrációban. A Doppelherz kapszulái olyan tengeri halolajat tartalmaznak, mely 30%-ban Omega 3 zsírsavakból áll. Egy kapszula Doppelherz Omega 3 halolaj 1000 már 180mg EPA-at és 120mg DHA-at biztosít. Ezek az Omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a megfelelő szívfunkciókhoz és szívünk egészségéhez.

Az E vitamin a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében játszik szerepet.

 

Egy kapszula tartalma

tartalmazott anyag mennyiség
Omega 3 zsírsav 300 mg
Eikozapentaensav (EPA) 180 mg
Dokozahexaensav (DHA) 120 mg
E vitamin 12 mg α-TE

Fogyasztási javaslat:Napi egy kapszulát megfelelő mennyiségű folyadékkal, rágás nélkül lenyelni.

Figyelmeztetés:Szobahőmérsékleten tárolandó. 12 év alatti gyermekek számára fogyasztása nem ajánlott!

Összetétel:

Tengeri halolaj, zselatin (marha), nedvességvisszatartó adalék glicerin, DL-alpha-tocopherol

OGYÉI:31579-2/2018

A DOPPELHERZ aktív B-komplex kiegészítőről bővebben minden további tudnivalót megtalálhat az alábbi linken: Doppelherz aktív Omega-3 tengeri halolaj 1000 mg

A DOPPELHERZ termékekről bővebben minden további tudnivalót megtalálhat a termékspecifikus bemutató oldalon: DOPPELHERZ.HU