Akció!

Doppelherz + Mosquito – Megelőzés és Megoldás (kártya és vitamin)

2 996 Ft 2 823 Ft

Leírás

Amikor kirándulni megyünk a természetbe, az esetleges csípésekre való felkészülés és megelőzés rendkívül fontos és ajánlatos. A különféle illóolajak és mesterséges védekező spray-k mellett a B-vitamin optimális szintje a szervezetben szintén csökkenti annak valószínűségét, hogy a kullancs a bőrünkbe harapjon.

A Doppelherz aktív B-komplex+Folsav étrend-kiegészítő tabletta tartalmazza egy tablettában mind a 8 B-vitamint, és késleltetett felszívódású. A B-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez és a normál energiatranszformációhoz

  • B1: hozzájárul a normál szívműködéshez.
  • B1, B2, B3 (niacin), B4 (biotin), B6, B12: hozzájárulnak a megfelelő anyagcseréhez és támogatják az idegrendszer megfelelő működését.
  • B5 (pantoténsav): a megfelelő szellemi teljesítőképesség elérésében játszik szerepet.
  • B6, B12: hozzájárulnak a vörösvérsejtek normál képződéséhez, melyek fő feladata szervezetünkben az oxigénszállítás. Ezenkívül fontos szerepet kapnak az immunrendszer megfelelő működtetésében is.
  • Folsav: alapvető szerepet tölt be a sejtosztódásban és szintén részt vesz a vérképzés folyamatában. B6 és B12 vitaminokkal együtt a normál homocisztein szintet tartja fenn. A homocisztein az aminosav anyagcsere mellékterméke, a vérben felhalmozódva az érfal károsodását okozza, beindítva az érelmeszesedést.

A Mosquito® kullancseltávolító kártya nagyon precíz, gyorsan és könnyen eltávolítható vele a kullancs. Előnye, hogy a kártyának 2 végén a kullancs méretének megfelelően 2 bevágás is található, így a kullancs méretének megfelelő bevágást használhatja. A bevágás mentén ameddig lehet, teljesen a kullancs köré kell tolni a kártyát, majd egyenesen kihúzni a bőrből. Jó, hogyha a kullancsot már akkor el tudjuk távolítani, amikor még nem szívta tele magát. Ennek érdekében érdemes az eszközt magánál hordani. Az eltávolítást követően a csípés helyén mihamarabb fertőtleníteni szükséges. Szappannal és vízzel azonnal öblíteni kell és lehetőleg antiszeptikus hatású fertőtlenítőszert is érdemes használni az érintett területre.

Használati utasítás:

  1. A bevágás mentén tolja a kullancs köré a kártyát.
  2. Tolja a kártyát teljesen, ameddig lehet.
  3. Egyenesen húzza ki a bőrből a kullancsot.