ApoLine® kínáló paletta 12 részes, üveg és kerámia sarokreszelőkkel

44 458 Ft

Professzionális sarokreszelők, az igényes ügyfelek számára!

Leírás

ApoLine® kínáló paletta 12 részes, üveg és kerámia sarokreszelőkkel

Megbízható német minőség egyenesen Solingenből!

Kifejezetten esztétikus kivitel, minden expediáló bútorzaton jól mutat. Minden termék vonalkóddal azonosítható, mely a gyári csomagolásról leolvasható. Ebben a palettában a legkiválóbb minőségű kerámia, valamint a legújabb üveg sarokreszelők találhatók. A professzionális pedikűrhöz.  A terméktartók paletta úgy van kialakítva, hogy a vásárlók igényeihez mérten később saját termék fogyásának megfelelően variálhassa az üveg és kerámia sarokreszelők darabszámát a palettában.

Kerámia sarok reszelők:

A láb szaruhártya eltávolításának legklasszikusabb formája (gyártva az EU-ban)! A “Bubble-look” műanyag fogantyúk ergonomikusan vannak kialakítva, így alkalmasak arra, hogy a nehezen hozzáférhető sarokrészeket is kényelmesen elérhesse. A kétoldalas kerámia betét (egyik oldalon durva, másik oldalán finom felületű). Mindkét oldala a reszelőknek könnyen tisztítható víz alatt.

Üveg sarok reszelők:

Az láb szaruhártyájának eltávolításához a leg professzionálisabb módja. Antibakteriálisak és sterilizált eszközök, melyek nagyon gyengéden ápolják a láb kívánt területeit. Az üveglapok egyik oldala durva míg másik finom felülettel rendelkezik. A reszelőhöz tartozik egy védő tok is.

Tartalom:

  • 2 x kerámia sarokreszelő kék
  • 2 x kerámia sarokreszelő lila
  • 2 x kerámia sarokreszelő átlátszó
  • 6 x üveg sarokreszelő átlátszó

Egyéb információk: