Natúr kozmetikumok – Jót tenni jól
rendszergazda Egyéb 0 komment

 Tubushegesztő gépünk sikertörténete a natúr kozmetikum gyártók körében!

A nagy divatnak örvendő natúr kozmetikumok jelenleg országunkban egy maréknyi cég által képviselt szűk termékkört jelent. Mindezek mellett egyre népszerűbb és egyre elismertebb ezen termékek csoportja. Cégünket több partner is megkereste, mert a gyártási kapacitása elérte azt a szintet, ahol már modernizációra volt szükség.

Az általunk forgalmazott tubushegesztő készülék, egy gyors és egyszerű megoldást biztosít mindenki számára. A tubusok lezárásának leggyorsabb és legegyszerűbb módja. Dizájn és marketing szempontjából a legszebb tubus fajta, a műanyag tubusok zárását teszi lehetővé. A gépen egy beállító gomb segítségével lényegében a hegesztés időtartamát pontosan be lehet állítani. Ezzel az egyszerű és rugalmas megoldással könnyedén meghatározhatjuk minden egyes műanyag tubusféle tökéletes záródási idejét.

Több ügyfél közül szeretnénk egyet kiemelni, aki szintén a mi tubushegesztő gépünket választotta.

A THE NATURAL COSMETICS COMPANY kis manufaktúraként indult és mára már oly mértékben megnőtt a forgalmuk, hogy nem elegendő kis mennyiségben előállítani kozmetikumaikat. Lépést szerettek volna tartani a fogyasztói igénnyel, így gyártásuk egyik időbeli szűk keresztmetszetét oldották fel gépünkkel. Az általunk forgalmazott tubushegesztő gép segítségével így már akár félpercenként zárhatnak egy tubust.

A cég vezetőivel, többek között személyesen Nagy Tímeával konzultálva sok ötletet és fejlesztési tervet egyeztettünk. Nagy örömünkre szolgált, hogy hozzájárulhattunk terveik megvalósításához egy ilyen könnyen kezelhető  és gyors megoldást nyújtó tubushegesztő géppel.

Termékeinket ajánljuk bizalommal és szeretettel.

Tubusos termékek gyártásához termékek az alábbi linken találhatók:

https://pharmacy-technology.hu/termekkategoria/laboratorium_receptura_patika_berendezesek/felszilard_halmazallapotu_gyogyszerkeszitmenyek_gyartasa/adagolo-es-tubustolto-gepek/