EXPOPHARM 2018 – Rengeteg érdekességgel
rendszergazda Egyéb 0 komment

EXPOPHARM 2018-ban szintén tartogatott újdonságokat és érdekességeket. Cégünk immáron több mint 10. alkalommal vesz részt Európa legelismertebb és egyik legnagyobb, kifejezetten gyógyszerészeknek szánt kiállításán. Ez évben Münchenben került megrendezésre az esemény.

A rendezvény minden szempontból iránymutató Európában. A legtöbb technikai újdonság és termék itt megtalálható. A legnagyobb cégek minden évben ezen a szakmai fórumon mutatják be hová fejlődtek egy év alatt, illetve hozzák nyilvánosságra mindazon modern és innovatív újításukat, amely meghatározza az ismét elkövetkező egy évet.

Érdekes látni a minden évben összegyűlt német gyógyszerész társadalmat és a velük együtt nagy számban érkező PTA-t. (asszisztensek és szakasszisztensek német megnevezése). Példaértékű, hogy mennyi szakember gyűlik össze a gyógyszerészet témakörében évről évre.

Szeretnénk pár szóban bemutatni azon trendeket és vezérgondolatokat, melyeket németországban idén volt alkalmunk személyesen is megtekinteni és meghallgatni.

A kiállítást most is, mint minden évben jó szervezettség és rend jellemezte. A kapunyitás során már 9 órakor beregisztrálva vártuk, hogy bejuthassunk.

Elsőnek a legrégebbi partnerünket kerestük fel, a WEPA Apothekenbedarf Gmbh.-t. Partnerünk kimagasló minőségben látja el a Németország egész területén található gyógyszertárakat laboreszközökkel, csomagoló anyagokkal, étrend kiegészítőkkel és egyéb termékekkel.

Cégünk, mint kizárólagos magyarországi forgalmazó hasonló mentalitással és partner központú segítségnyújtással áll a hazai gyógyszertárak szolgálatában. Kiemelt termékcsoportunk a TOPITEC keverőgép család és a hozzátartozó Aponorm tégely típus.

A Topitec keverőgép rendszerekről bővebben a TOPITEC.HU oldalon olvashatnak. Az Apoline a manikűr eszközök brandje, mely a gyógyszertárak legmagasabb minőségű kiegészítő termékei közé tartozik . Ezen Solingenben gyártott manikűr eszközök bemutatását és a termékek speciális  oldalát az APOLINE.HU linken találhatják.

Következő állomásunk a modern és innovatív megoldásokat sorakoztató raktározási technológiával foglalkozó APOSTORE Gmbh, mely komissiózással foglalkozó robotok gyártásával és tervezésével foglalkozik immár több, mint 30 éve.

Idén új dizájnnal és egy letisztult technológiai bemutatóval készültek. Standjukról készült egy rövid kis bemutató film, mely alatt egy gyors bepillantást kapunk a kiállított eszközparkról, valamint rövid összefoglalást hallhatunk Christian Bauer general managertől és további kollégáktól arról, hogy miért érdemes az APOSTORE mellett dönteni.

Az APOSTORE technológiákkal kapcsolatban, gyógyszertári komissiózó technológiákról, modern digitális polcrendszerekről további információkat és érdekességeket találhatnak termékspecifikus bemutató oldalunkon az alábbi linken: FUTUREPHARMACY.HU

Harmadik állomásunk étrend-kiegészítők terén az egyik legnagyobb világszinten kereskedő németországi partner a QUEISSERPHARMA Gmbh. Cégünk segítségével Magyarországon ismét elérhetővé válik a már évekkel ezelőtt bizonyított étrend-kiegészítő márka a DOPPELHERZ.

Széles termékpaletta országos bevezetése folyamatosan zajlik és egyre több gyógyszertárban válik ismételten elérhetővé a Queisserpharma által gyártott német minőséget és precizitást tükröző Doppelherz termékek. A kiállításon mint minden előző partnerünk esetében nagyon komoly érdeklődés mutatkozott a termékek iránt, melyek alapos áttekintéséhez több órára volt szükség.

 

A DOPPELHERZ termékekkel kapcsolatban folyamatosan frissülő termékbemutató oldalunk, jelenleg is szerkesztés alatt áll. Már forgalmazott termékekkel kapcsoaltban az alábbi linken adhatja le rendelését: DOPPELHERZ TERMÉKEK . A termékspecifikus bemutató oldal az alábbi linken elérhető: DOPPELHERZ.HU Az oldal magyar nyelvű elkészültéről egy külön blogcikkben tájékoztatjuk olvasóinkat.

A fent említett partnerek segítségével cégünk széles spektrumban biztosítja a magyarországi gyógyszertárak számára a legmodernebb technológiákat és a legmagasabb minőségű termékeket. Bármely gyógyszertár számára biztos partnerekkel az oldalunkon képesek vagyunk a legmodernebb eszközöket és termékeket biztosítani.

  • Szeretné modernizálni laboratóriumát?  Mi segítünk a WEPA Apothekenbedarf cég segítségével minden laboratóriumi feladat ellátásában és legyártásában.
  • Szeretné raktárkészletét naprakészen követni, nem elég a növekvő gyógyszerkincs és az állandó akciós termékek miatt raktárának mérete? Mi megtervezzük és kivitelezzük az APOSTORE cég segítségével, legyen bármilyen egyedi helység vagy raktár ahol a fejlesztésre szükség van.
  • Szeretne megbízható minőségű, biztonságos étrend-kiegészítőket a polcán tudni? Rendeljen tőlünk DOPPELHERZ termékeket, melyek fogyasztását követően minden ügyfele biztosan köszönetet fog mondani az ajánlásért.

Mi garantáljuk önnek a minőséget, önnek csak egy konzultációt kell kérni, és mi amilyen hamar csak tudunk eljutunk önhöz személyesen, illetve ha szeretne bármilyen terméket rendelni tőlünk, mi rövid határidőn belül szállítjuk azt önnek.