Apostore újra a világ TOP 100 innovátora közt
rendszergazda Egyéb 0 komment

A TOP 100 verseny 25. alkalommal választotta ki a leginkább innovatív cégeket Németország kkv-ágazatában. Ebben az évben az APOSTORE GMBH ezen innovációs vezetők közé tartozik. Ez a TOP 100 tudományos igazgatója, Dr. Nikolaus Franke professzor elemzésének eredménye volt.

Ezzel partnerünk az Apostore GMBH-nak harmadik alkalommal sikerült elérnie ezt az innovációs elitet. A független kiválasztási folyamatban, a 85. alkalmazottat foglalkoztató vállalat, különösen lenyűgözte a szakértőket a saját területén végzett munkájával.  

Ahhoz, hogy a gyógyszertár tulajdonosai képesek legyenek versenyezni az online kiskereskedőkkel vagy szupermarketekkel, intelligens ötletekre és megfelelő technológiákra van szükségük. Ezeket csak az Apostore GMBH nyújtja a piacon. A legutóbbi újításunk, mint többszörös TOP 100 cég, az A3000. Ez a robot a cég zászlóshajója, ami azt jelenti, hogy minden tekintetben a legmodernebb és legteljeskörűbb automatizálási lehetőségeket nyújta amellett, hogy a piac leggyorsabb két robotkarral működő készüléke és a legnagyobb tárolási kapacitást tudja biztosítani a patikák számára.

Az újításnak köszönhetően a gyógyszeres dobozok vonalkódját önállóan leolvassa, és teljesen automatikus betárolást biztosít az ApoPick elnevezésű kar segítségével. A beérkező árukat nem kell kézzel szkennelni, sem a nagykerek ládáinak tartalmát nem kell a szállítószalagra rakni: Az ApoPick minden elemet egyenként vesz ki a dobozból. Csak az üres ládákat kell manuálisan cserélni teli ládákra – a jövőben ez is automatizált lesz, így több időt ad a gyógyszerészeknek arra, hogy állandó gyógyszerészeti gondozást biztosíthassanak a betegeknek, ajánlhassanak kiegészítő vagy megelőző termékeket.

 

Az alábbi videókon látható az ApoPick működés közben: 


 

“Az Apostore-nál hagyományos értékek találkoznak a jövő technológiájával” – mondja Frank Steinfort, a Fejlesztési és Innovációs Osztály vezetője. “Szakembereink a legfrissebb nemzetközi trendeket figyelik és felhasználják, hogy fejlesszék a jövő gyógyszertárainak legkorszerűbb megoldásait.”

 

 

Ha kíváncsi az ország legmodernebb patikai komissiózó automatáira látogassa meg termékspecifikus oldalunkat vagy kérje szakértő gyógyszerész és informatikus kollégáink segtségét.