Magisztrális gyógyszerkészítés: Porosztás! Mi segítünk!
rendszergazda Egyéb 0 komment

Magisztrális gyógyszerkészítés: Porosztás. Mi segítünk!

Fordult már elő Önnel, hogy egy vényt megkapva felsóhajtott, hogy “ez egy osztott por”, esetleg találkozott az új gyógyszerészi FoNo-ban a kiadhatóvá vált C-vitamin porral? Ha igen, akkor engedje meg, hogy megkönnyítsük a munkáját, és egyszeri befektetéssel órákat spóroljunk gyógyszertárának. Miért ne készíthetné el kapszulában az osztott porokat páciensei számára?

Korábban nagyobb népszerűségnek örvendett ezen gyógyszerforma, ám manapság is találkozhatunk több, máshogy nem formulálható készítménnyel. Ezek nagyrészt fájdalomcsillapító por keverékek, ám jelen állás szerint a legfrissebb gyógyszerészeti FoNo is tartalmaz por alapú készítményeket, amelyek modern és minőségi formában akár kapszulázhatóak is.

A gyógyszertár hírnevét és megítélését nagymértékben meghatározza az általa készített magisztrális gyógyszerkészítményekkel szemben tanúsított hozzáállása. Sok páciens azért jár vissza egy adott gyógyszertárba, mert az orvosa által felírt készítményt csak ott készítik el neki. A kiemelkedő minőségű és modern módon elkészített magisztrális készítmények minden esetben kötik a betegeket a gyógyszertárakhoz, illetve marketing erővel is bírnak.

Ezen szempontokat figyelembe véve szeretnénk felhívni a figyelmet több kapszulázó gépünkre, mely méret és mennyiség szerint minden igényt ki tudnak ezen témában elégíteni. A legkisebb darabszámtól a kórházi gyógyszertárak osztályokat ellátó igényeit is figyelembevéve. A kapszulázó gépek áttekintéséhez kattintson: IDE!

A termékek között nemcsak az általuk kapszulázni képes mennyiségek tesznek különbséget.

  1. Kiemelhető a könnyen kezelhető és minden kapszulaméretre felkészíthető Aponorm® Kapszulatöltő gép, mely 60 kapszula gyors és egyszerű megtöltését teszi lehetővé.
  2. A legstabilabb, teljesen rozsdamentes kapszulatöltő készülék a ProFiller® Kapszulatöltő, mely 100 kapszula egyidejű elkészítését teszi lehetővé, és a professzionális kapszulázó gépek kategóriájába tartozik.
  3. Már középüzemi méretnek számító kapszulatöltést lehetővé tevő Apotec® Kapszulatöltő gép, 180 darab kapszula töltését teszi lehetővé. A kapszulatöltés közben esetlegesen felszálló porról 2 elszívó gondoskodik. 

Ezen cikk keretén belül szeretnénk a figyelmüket felhívni a fent bemutatott gépekhez tartozó kapszulákra! Ezen kapszulák mind elérhetőek a webshopunkon keresztül, könnyen és gyorsan. Legyen szó akár vegetáriánusok számára szükséges speciális kapszulákról, vagy akármelyik méretről, melyet a gyógyszeriparban használnak.

Ezen termékek megtekintéséhez kattintson: IDE!

További kiegészítő termék, mely szintén nehezen beszerezhető Magyarországon, a kifejezetten kapszulák tárolására készített kapszulatartó tégely. Itt fontos kiemelni, hogy ezen tégelyekhez külön kapható biztonsági zárógyűrűs tető, vagy a készítmény tekintetében akár gyerekzáras biztonsági zárógyűrűs kupak egyaránt.

Mindezen termékünket a magas minőség és a betegellátás legprecízebb megoldásai kötnek össze. Tegye páciensei számára egyedivé a legegyszerűbbnek tűnő gyógyszertípusokat is! Az osztott porként készítendő termékek így válhatnak igazán hasonlatossá egy gyári készítményhez.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését ezen rövid cikkünkkel és rövid fotós bemutatónkkal, és segítséget nyújthattunk minőségi termékeinkkel Önnek is!

További termékekkel kapcsolatban tekintse át webshopunkat: Pharmacy Technology Webshop

Kedvelje oldalunkat a Facebokon is, hogy értesüljön a legújabb érdekességekről és termékekről, melyek kifejezetten gyógyszerész és gyógyszertár specifikusak!