Apró eszközök, melyek nélkülözhetetlenek minden laborban
rendszergazda Egyéb 0 komment

Apró eszközök, melyek nélkülözhetetlenek minden laborban

Minden laboratóriumban történő munkafolyamat megfontolt és átgondolt tervezés szerint kerül lebonyolításra. Mint azt gyógyszerésztudományi egyetemeinken oktatják és tanítják, a precíz és átgondolt munka a kész termékben mindig tükröződik.

Kis dolgok is nagy segítséget tudnak nyújtani a laboratóriumban. Ezen gondolat akkor fogalmazódik meg az emberben, mikor egy ilyen kis eszközt a gyakorlatban is használhat. Cégünk által forgalmazott két, magisztrális recept készítéséhez használható eszközt szeretnénk a héten bemutatni és a gyakori magisztrális receptek készítését végzők számára ajánlani!

Ki hova teszi a”magizás” közben használt eszközöket? Poros porkanál, krém alapanyagos spatula, összekrémezett papírkártya, esetleg a keveréshez használt már szintén krémes pisztillus…

 

  • A képen a jobb felső sarokban látható a laboratóriumi eszköztartó, mely lényegében minden magisztrális recept készítése során alkalmazott eszköz tartására alkalmas.

Második, hasonlóan mindennapos, egyszerű feladat a tubusok, gyári készítmények kinyomása. Ezt egy-két esetben könnyedén elvégezhetjük kézzel, de ha nagyobb mennyiséget készítünk és az időn kívül azt is szem előtt tartjuk, hogy a tubusból szeretnénk minden krém anyagot eltávolítani, akkor érdemes ezt az eszközt beszerezni, mely rövidtávon meghálálja a használatát.

Ez az egyszerű kis eszköz szemmel látható különbséget jelent a laborban. Nézze meg és szerelje fel laboratóriumát a tubuskinyomó eszközünkkel és könnyítse meg munkatársai és saját munkáját is!

Az eszközt megtalálja a következő linken: Tubuskinyomó

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését ezen rövid cikkünkkel és rövid fotós bemutatónkkal, és segítséget nyújthattunk minőségi termékeinkkel Önnek is! Kedvelje oldalunkat a Facebokon is, hogy értesüljön a legújabb érdekességekről és termékekről, melyek kifejezetten gyógyszerész és gyógyszertár specifikusak!