Rólunk

Minőség mindenek felett!

Cégünk minőségi megoldásokat és prémium kategóriás termékeket biztosít a magyarországi patikák és gyógyszertárak számára. Termékpalettánkban csak olyan termékek találhatók, melyek megbízhatóságukkal már több külföldi országban is kivívták a vásárlók bizalmát. Legnagyobb partnereink között említhetünk több, a minőségről híres svájci gyártót, németországi forgalmazót és kínai fejlesztő gyártót is.

A WEPA Apothekenbedarf Gmbh. kizárólagos magyarországi disztribútoraként hazánkban egyre nagyobb népszerűséggel vezetjük be és fogalmazzuk Németország legnagyobb  patika ellátó cégének a termékeit. 
Topitec® laboratóriumi keverőgép termékcsaládot, mely gépek a modern patikai laborok elengedhetetlen tartozékai. A laboratóriumi magisztrális munkát gyorsítja és egyszerűsíti, valamint minőségbiztosítási szempontból a készítmények minőségét a laborból történő kiadás után is biztosítja a speciális csomagolóanyagoknak köszönhetően.
Aponorm® csomagolóanyag család, mely a Topitec® rendszerekhez is integrálható tégely típusokat is tartalmaz. A speciális tégely típusok Magyarországon a GYEMSZI által is elismert csomagolóanyag minősítéssel rendelkeznek. A tégelyek mellett üveg és tubus termékpaletta is megtalálható.
Apoline® prémium minőségű manikűr termékcsalád. Ezen termékek Solingenben készített manikűr eszközök, mely név a minőséget is garantálja. A legmodernebb patikák kiegészítő termékekként értékesítik a 22 darabból álló készletet, mely minden vásárló tetszését kivívja magának.
Apoday® étrendkiegészítő termékcsalád, melynek engedélyezése folyamatban van. A termékcsalád több ízben kínál enyhülést a megfázásos tünetekre, erősíti az immunrendszert, és pótolja a hiányzó vitaminokat a szervezetünk számára. Pillanatnyilag elérhető az Apoday C-vitamin por, továbbiakban érkezik még 10 forró vagy hideg italpor.
Mosquito® kullancs-, szúnyog-, atka-, és tetűírtó termékcsalád. Ezen termékek piacvezetők Németországban. Kiemelendő a termékekkel kapcsolatban az összetevőik természetessége, melyhez ragaszkodik a németországi forgalmazó és gyártó egyaránt. A piacra a kullancskiszedő és eltávolító eszközök kerültek bevezetésre, illetve a tetűfésű, a további termékek bevezetés és engedélyezés alatt állnak.
A Microlife AG Swiss Corporation a svájci cég, aki a lázmérőkre, vérnyomásmérőkre és egyéb orvosi méréstechnikai eszközökre specializálódott.
Microlife® lázmérőket és vérnyomásmérőket a magyarországi Microlife Hungaria Kft. partnereként értékesítjük a gyógyszertárak számára. Kiemelendő, hogy a lázmérők élettartam garanciával rendelkeznek, és a vérnyomásmérők validálását a British Hypertension Society végezte.
A KaWeCo GmbH, ditzingeni gyártó által gyártott baba mamatermékek és egyéb kiegészítőkkel szeretnénk az édesanyáknak és az elkövetkezendő nemzedéknek segíteni abban, hogy megfelelő anyatejes táplálásban lehessen részük.
Mamivac® baba mama mellszívó gépek, melyek a Németországból kerülnek behozatalra. Kizárólagos disztribútorként értékesítjük a termékcsaládot az édesanyák számára.

A Mikrolab Trading Kft. hasonló képen mint a Pharmacy Technology Kft. sajátos célja ként tűzte ki, hogy a legjobb minőségű termékeket fogja forgalmazni Magyarországon. A baba mama termékek tekintetében került együttműködésre sor, melynek köszönhetően az Észak-kelet Magyarországi régió termék elosztójává és területi képviseletévé válhatott cégünk.

 

 Ardo® termékcsalád kórházi felhasználásra szánt mellszívógépek és kiegészítő termékei. A termékek svájci gyártója kivívta magának a világ leghalkabb mellszívó gépének a címét. Az egész világon kiemelkedő hangsúlyt fektet az anyatejes táplálás fontosságára és szükségességére. A hosszú élettartam és a több kisgyermeket is kiszolgáló megbízhatóság jellemző a márkára.

Horigen® kínai innovatív gyártó, mely cég innovatívan kialakított mellszívó tölcséreivel emelkedik ki a többi gyártó közül. Fejlesztéseiknek köszönhetően létrehozták azon mellszívó gépek családját, melyek a baba szopási szájmozgását a legjobban tudják imitálni.

FriendlyOrganic® Organikus babaápolási termékek érzékeny bőrre. Enzim, festék és mesterséges illatanyag mentes termékcsalád melyben kifejezetten babák és érzékeny bőrű emberek számára fejlesztettek. A termékeket a legjelentősebb nemzetközi tanúsítványokkal rendelkezik, és így van lehetőségünk terjeszteni és értékesíteni a mosószer, mosogatószer és textílöblítő termékcsaládot, mely a legtermészetesebb anyagok felhasználásával készült az érzékeny bőrű babák számára.

Ezen széles patikai termék portfólió lefedi nem csak a gyógyszertári laborban használatos csúcsminőségű laboratóriumi gépeket, de csomagolóanyagokat és egyéb OTC termékeket is tartalmaznak, melyek mind arra hivatottak, hogy a patika forgalmát növeljék és fellendítsék. Célunk a patikák automatizálása, laboratóriumi munka gyorsítása és megkönnyítése, valamint a minőségen keresztül növelni a gyógyszertár hírnevét és megbízhatóságát.Tegyük gyógyszertárát együtt sikeressé, mert egy elégedett vásárló, a minőségi termékek miatt válik visszatérő vendéggé!

WEBSHOPUNK
SZOLGÁLTATÁSAINK