APOSTORE, A PATIKA ROBOT
rendszergazda Kiegészítők 0 komment

A PATIKAROBOT

Magyarországon cégünk tapasztalata alapján nagy érdeklődés mutatkozott a gyógyszertárak automatizálására. Több éven keresztül volt lehetőségünk az egyik piacvezető márkát országunkban bevezetni és ismertté tenni. Tapasztalatainkat összegyűjtve és a lehetőségeinket mérlegelve megalapozottnak éreztük, hogy egy harmadik komissiózó automatát biztosítsunk a magyarországi gyógyszerészeknek.

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy vállalkozásunkon keresztül Magyarország számára újra elérhető piacvezető komissiózó automatája, az APOSTORE patikarobot.

Miért érdemes megkeresni minket, ha patikáját szeretné egy APOSTORE komissiózó automatával modernizálni és extra bevételre szert tenni?

  • Az APOSTORE komissiózó automata az egyedüli, mely 40 cm mély üveg polcrendszerrel rendelhető, így  képes a legkisebb helyen a legnagyobb raktározási kapacitásra, melynek köszönhetően a legköltséghatékonyabb patika automata.
  • Az APOSTORE komissiózó automata nagymértékben flexibilis lehetőségeket biztosít beépítés során. Nem jelent akadályt a kis helyiség, emeleti helyiség, illetve az sem, ha a gép útjában nem elmozdítható főfal vagy oszlop áll. Bízza ránk a tervezést, és mi megmutatjuk, hogyan lehet egy APOSTORE patikarobotot elhelyezni az Ön gyógyszertárában.
  • Az APOSTORE komissiózó automata rendelkezik olyan típussal(CUBE), mely akár későbbi bővítésre is lehetőséget ad. Mivel az APOSTORE automata használata során a forgalom érezhetően emelkedik, később akár szükséges lehet maga az automatizált raktár kapacitásának növelésére is. Ha lehetősége van egy alap gépet beépíteni, melyet a későbbiekben szeretne bővíteni, nálunk ez sem akadály. Az APOSTORE CUBE automatája minderre lehetőséget biztosít moduláris felépítésének köszönhetően.
  • Az APOSTORE komissiózó automata energiahatékonyság szempontjából egyedülálló módon a legalacsonyabb energiafogyasztással rendelkezik, mivel stand by módban nem fogyaszt több áramot, mint egy hétköznapi laptop. Ezt a technikai lépéselőnyt hívják Greenline technológiának.
  • Az APOSTORE komissiózó automaták 400V-os technológiát használnak, mely  ipari teherbírást jelent. A piacon elérhető többi komissiózó automatával összehasonlítva szervíz és meghibásodás szempontjából az APOSTORE komissiózó automatákban nincs egyetlen melegedő alkatrész sem, így az egész konstrukció strapabíróbb és megbízhatóbb egységet alkot.
  • Az APOSTORE komissiózó automata Magyarországon a legtapasztaltabb szervízháttérrel rendelkezik. Szakembereink nemcsak a gépek építésében szereztek tapasztalatokat, de cégünk csapata rugalmas megoldásokat kínál bármely hétköznapi problémáról legyen is szó.

 

Ha cikkünk felkeltette érdeklődését, esetleg komissiózó automata beszerzését tervezi, keressen minket bizalommal! Egy személyes találkozó során felmérjük gyógyszertára adottságait, illetve szívesen konzultálunk az automatizálásban rejlő lehetőségekről.

Filozófiánk és egyben garanciánk megbízhatóságunkra:

Az APOSTORE komissiózó automatát nemcsak az ügyfélnek, hanem az örökkévalóságnak építjük.

Keresse a Pharmacy Technology csapatát bizalommal!